WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Flere Quarters' samling af konverterede arv rækkehuse og Redcliffe House tilbyder dig alle byttet af femstjernet gæstfrihed og privatlivets fred for individuelle værelser. Med deres indgange på en brostensbelagte bane støder op til hovedhotellet, skaber de fornemmelsen af et afsondret kvarter i Cape Towns forstad til Gardens.

Hvert af de 27 værelser på More Quarters er individuelt designet til at give familier, par, bryllupsrejsende og dem, der tager lidt tid til sig selv, deres egne opholdsrum. Værelsernes udseende og fornemmelse er understateret poleret med en retro kant, og du kan altid forvente frisk kaffe og blomster, sprødt linned, luksuriøse badeprodukter og alle de bekvemmeligheder, du måske har brug for.

Hver af vores 23 Luksusværelser har sin egen karakter og appel — ingen bedre end den sidste. Samtlige værelser har rummeligt soveværelse, eget badeværelse, tv-stue og praktisk lille tekøkken. De fire familieværelser (også for grupper af venner) har hver et andet soveværelse med eget badeværelse. Når de er lagt ud for børn — med deres egne bekvemmeligheder, legetøj og godbidder — får de dem afgjort på ingen tid!

Mere Quarters Redcliffe Hus

Den bedste måde at opleve en by på? Lev som de lokale. Få minutter fra Cape Towns strande, caféer, butikker og gallerier finder du ikke noget bedre sted at basere dig selv og din familie eller gruppe af venner end på More Quarters' Redcliffe House. Huset tilbyder dig alle byttet af femstjernet gæstfrihed og privatlivets fred for din egen by tilbagetog.

Denne eksklusive arv hus, med fire en-suite soveværelser, har masser af plads til alle og indbyder til nem afslapning. Det er bare rammen for dig at tage liggestole med udsigt over bjergene eller hygge rundt i stuen pejs; at lave mad sammen i køkkenet, eller have fridag og hverve en privat kok. Det lange spisebord er sikker på at være vært for sammenkomster til lige længere frokoster.

Beyond Hotel

Fra dit hjem til ferien er det for dig at beslutte, hvor meget eller lidt du skal gøre... Hotel Concierge er altid tilgængelig for at hjælpe og More Quarters er en ideel base, hvorfra du kan udforske byen, omkringliggende strande, bjerge og vinmarker... og at komme tilbage til, hvor du kan sparke dine sko og flop på sofaen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

More Quarters Hotel

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål