WeTu Analytics

More Quarters Hotel

More Quarters' samling af ombyggede byhuse og Redcliffe House tilbyder dig alt byttet af femstjernet gæstfrihed og privatlivets fred i individuelle indkvarteringer. Med deres indgange til en brostensbelagt bane ved siden af hovedhotellet skaber de følelsen af et afsondret kvarter i Cape Town-forstaden Gardens.

Hvert af de 21 værelser på More Quarters er individuelt designet til at give familier, par, bryllupsrejsende og dem, der tager lidt tid for sig selv, deres eget opholdsrum. Værelsernes udseende og fornemmelse er diskret poleret med en retrokant, og du kan altid forvente frisk kaffe og blomster, sprødt linned, luksuriøse badeprodukter og alle de bekvemmeligheder, du måtte have brug for.

Hver af vores 19 luksusværelser har sin egen karakter og appel - ingen bedre end den sidste. Alle har et rummeligt soveværelse, eget badeværelse, tv-stue og et praktisk lille tekøkken. De to familieværelser (også til grupper af venner) inkluderer hver et andet soveværelse med eget badeværelse. Når det er indrettet for børn - med deres egne faciliteter, legetøj og godbidder - får de til rette på ingen tid!

Mere Quarter's Residence

Denne bolig støder op til More Quarters Neighbourhood Hotel i den eksklusive forstad til Gardens og kan rumme op til otte gæster med fire soveværelser med eget badeværelse. Det har et fuldt udstyret køkken, stue og spiseplads, et udendørs dæk med udsigt og en swimmingpool, og du har din egen Residence-butler og husholderske. Med en central beliggenhed sætter dette eksklusive kulturarvshus alle de rigtige felter for familie og venner, der søger et sted at kalde hjem under deres ophold i Cape Town. Selvom det er opdateret med moderne detaljer, lige så levende som vores Kloof Street Neighborhood, kan du stadig beundre de smukke trægulve og højpressede stållofter. Hvert værelse her har en enestående udsigt - over enten vores private have, kvarteret, eller byens ikoniske bordformede bjerg.

Ud over hotellet

Fra dit hjem til ferien er det op til dig at beslutte, hvor meget eller lidt du skal gøre... Hotellets concierge er altid tilgængelig for at hjælpe, og More Quarters er en ideel base, hvorfra du kan udforske byen, de omkringliggende strande, bjerge og vinmarker... Og for at komme tilbage til, hvor du kan sparke skoene af og floppe i sofaen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

More Quarters Hotel

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål