WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Community Tour, With More Community Trust

Denne tur giver et meget personligt og autentisk kig ind i livet i townships.

Turen begynder med et stop i på MCT-støttede Injongo Educare Crèche, Mfuleni hvor gæsterne kan hjælpe med at lave eller servere børnene morgenmad, læse, spille bold og have singalongs med dem. Dette efterfølges af en kort gåtur ned ad vejen til hvor vuggestuen begyndte hjemme hos den inspirerende grundlægger, Mavis Ngcongolo, som vil være der for at hilse på gruppen.

Så er det videre til byen Khayelitsha, hvor gæsterne kan se hele Cape Towns største beliggenhed fra Lookout Hill på turistcentret, før de tager en køretur gennem gaderne og hører om dens historie og folk, mens de går.

Turen sidste stop er Langa (betyder 'sol') og velsagtens Cape Towns mest levende og progressive løsning. Her besøger gæsterne Langa Heritage Museum i The Old Pass Court bygningen, Guga Sthebe Arts & Culture Centre for lokal empowerment, og Langa Quarter, hvor Ikhaya Le Langa projektet fremmer social virksomhed og skaber et turist-hotspot.

— MCT-repræsentant: Kyle Visagie
— Afgangstider: Efter morgenmad og frokost — mødes i hotellets reception
— Rejsetid: ±40 minutter (en vej)
— Tourens varighed: 3—4 timer
— Antal gæster: 2-7
— Omkostninger: ZAR1 500 pr. køretøj (2-4 gæster) | ZAR3 000 pr. køretøj (5-7 gæster)

Show More
Show Less

Sunrise Private Celebratory Picnic

Som solen går op på din særlige dag, fejre anledningen med en solopgang picnic på Signal Hill. Romantisk, spændende, det passer til enhver begivenhed fra fødselsdag til jubilæum eller forslag... på det mest naturskønne udsigtspunkt vil vi springe boblende og lægge på godbidder specielt til dig.

— Omkostninger: POA

Show More
Show Less

In-Room Spa Therapies

Intet sætter dig i ferietilstand og genoplader batterierne som en smule forkælelse — og med vores spatilbud på værelset behøver du ikke skifte ud af din badekåbe. Kropsbehandlinger, ansigtsbehandlinger og mani-pedis høflighed af betroede terapeuter fra Mobile Beauty bringer oplevelsen til dig.

- Spa menu tilgængelig

Show More
Show Less

Enquiry Form

More Quarters Hotel

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål