WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Community Tour, With More Community Foundation

Denne tur giver et meget personligt og autentisk indblik i livet i townships.

Turen begynder med et stop ved MORE Community Foundation - støttede Injongo Educare Crèche, Mfuleni, hvor gæsterne kan hjælpe med at lave eller servere børnenes morgenmad og læse, spille bold og have singalongs med dem. Dette efterfølges af en kort gåtur ned ad vejen til, hvor vuggestuen begyndte hjemme hos den inspirerende grundlægger, Mavis Ngcongolo, der vil være der for at hilse på gruppen.

Så er det videre til byen Khayelitsha, hvor gæsterne kan se hele Cape Towns største placering fra Lookout Hill på Tourism Centre, inden de tager en køretur gennem gaderne og hører om dens historie og mennesker undervejs.

Turens sidste stop er Langa (betyder 'sol') og uden tvivl Cape Towns mest livlige og progressive bosættelse. Her besøger gæsterne Langa Heritage Museum i Old Pass Court-bygningen, Guga Sthebe Arts & Culture Centre for lokal empowerment og Langa-kvarteret, hvor Ikhaya Le Langa-projektet fremmer social virksomhed og skaber et hotspot for turisme.

— Afgangstider: Efter morgenmad og frokost — mødes i hotellets reception
- Rejsetid: ± 40 minutter (en vej)
— Turens varighed: 3-4 timer
— Antal gæster: 2—7
— Omkostninger: POA

Show More
Show Less

Sunrise Private Celebratory Picnic

Som solen går op på din særlige dag, fejre anledningen med en solopgang picnic på Signal Hill. Romantisk, spændende, det passer til enhver begivenhed fra fødselsdag til jubilæum eller forslag... på det mest naturskønne udsigtspunkt vil vi springe boblende og lægge på godbidder specielt til dig.

— Omkostninger: POA

Show More
Show Less

Enquiry Form

More Quarters Hotel

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål