WeTu Analytics

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa placering er blandt de mest fantastiske i Mauritius (ved foden af Le Morne Mountain), hvilket gør denne udvej, at meget mere ønsket af kræsne gæster. Se den udsøgte havudsigt fra Dinarobins karakteristiske dybe verandaer, hvilket giver hver suite følelsen af et privat hjem ved havet.

De offentlige områder består af store rum under rustikke stråtag baldakiner. Reflekterende damme har forvandlet hovedrestauranten til et eventyrland med blinkende lys, hvor bordene ligger på holme. Hvis du er i humør til italiensk mad, venter ægte toscanske lækkerier på den anden restaurant. Den nyeste tilføjelse til Dinarobins kulinariske tilbud er Umami, en pan-asiatisk restaurant, der er åben til middag. Frokost serveres lige på stranden, så du ikke behøver at gå glip af et øjeblik på fløjlsandet for at nyde dine måltider.

De, der søger en paradisisk golfferie, bør ikke kigge længere end at reservere en Golf Junior suite på Dinarobin. Ubegrænsede greenfees på Paradis' 18 hullers mesterskabsbane samt en gratis golfvogn per spil er inkluderet.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål