WeTu Analytics

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Junior Suites; Club Junior Suites; Club Junior Suites (Beachfront)

Juniorsuiterne er bygget i halvmåne formationer og har en beliggenhed i den skyggefulde tropiske have med stranden og havet ud over. Et soveværelse og opholdsstue i åbent plan fører ud til det store badeværelse med møbleret terrasse eller balkon. Et samlet areal på 65 kvadratmeter gør for rummelige indkvartering. Medlemskab af elite Club på Dinarobin er inkluderet for Club suiter og strandsuiter indtager en misundelsesværdig beliggenhed tæt på havet.

Show More
Show Less

Club Senior Suites (Beachfront)

Disse luksuriøse og rummelige suiter måler 115 m² og har en førsteklasses beliggenhed ved stranden. Soveværelset er adskilt fra den elegant møblerede lounge, og det store badeværelse fører ud fra soveværelset. Den møblerede semi-private terrasse eller balkon fuldender denne overdådige suite. Gæsterne på Club Senior Suite tilbydes også en dedikeret concierge service samt medlemskab af eliteklubben på Dinarobin.

Show More
Show Less

Family Suite

To interledende juniorsuiter, hver med eget badeværelse, udgør dette populære valg af indkvartering for familier. Disse suiter ligger i stueetagen på bagsiden af indkvarteringshalvmåne. Der er masser af plads med enheden på i alt 130 kvadratmeter og særlige faciliteter for de unge VIP-gæster inkluderer velkomstcookie fad, hævet platform i badeværelset, mini-kjoler og -tøfler samt tilpasset sengetøj og meget mere.

Show More
Show Less

Club Luxury Family Suite

Club Luksus-familiesuiten har en Club Beachfront Senior suite og en sammenhængende Club Beachfront Junior Suite. Beliggenheden er direkte på stranden. Club Beachfront Senior suite består af et soveværelse med stort badeværelse en suite, og en separat lounge; børnenes Club Beachfront Junior suite består af et soveværelse med en-suite badeværelse og særlige faciliteter for de unge VIP er velkommen cookie fad, hævet platform i badeværelset, mini-kjoler og hjemmesko samt tilpasset sengetøj og meget mere. Medlemskab af eliteklubben på Dinarobin er inkluderet for Club suiter.

Show More
Show Less

Villas

Tilbyder højden af luksusindkvartering i Mauritius, de tre Dinarobin villaer indtager den mest spektakulære del af halvøen mellem Paradis og Dinarobin resorts. Der er privat pool og blot få meter fra den uberørte strand, udsigt er uovertruffen og faciliteter i verdensklasse.
Villa gæster har mulighed for spisning i en af de otte verdensklasse restauranter på Le Morne-halvøen eller en kok og tjener service er også tilgængelig for private, in-villa spisning. Både indendørs og udendørs spisning faciliteter er tilgængelige, og havepavillon og udendørs bar er det perfekte sted at slappe af i dagtimerne eller om aftenen. Hver villa er tildelt cykler for den fulde varighed af opholdet plus to klubbiler til transport rundt om halvøen.

Se frem til følgende:
Privat villa med fire soveværelser fører direkte ud til stranden
Butler service dagligt fra kl. 07.30 til 15.00 og 18.00 til 22.00
Chef og tjenerservice er tilgængelig for hele varigheden af opholdet til de gældende takster
Eksklusiv brug af to firepersoners klubbiler under opholdet
En cykel per gæst
Elegant indrettet interiør sammen med et stort, fuldt udstyret køkken
Et soveværelse med en-suite badeværelse (badekar, bruser, toilet, dobbelt håndvaske og walk-in garderobe)
Et soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge med eget badeværelse (bruser, toilet og håndvask)
Et soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og et børneværelse med 2 enkeltsenge, som deler et tilstødende badeværelse (brusebad, toilet og håndvask)
Hvert soveværelse er udstyret med et fladskærms-tv
En rummelig åben planløsning stue og spisestue, som fører ud til en bred terrasse
Loungen er udstyret med LCD fladskærms-tv og Blue Ray DVD
Der er udendørs spisesteder i alfresco på terrassen
Liggestole giver den perfekte beliggenhed for wiling væk timer ved siden af villaens private pool med Jacuzzi (pool kan opvarmes, hvis det ønskes)
Udendørs havepavillon med spisefaciliteter og bar med grillgrill samt en udendørs bruser
En dedikeret concierge service er tilgængelig for enhver restaurant eller spa reservationer gæster ønsker at have bekræftet før deres ankomst, eller andre særlige arrangementer, de ønsker at indføre før deres ferie begynder
Fuld brug af alle faciliteter og restauranter på Paradis og Dinarobin hoteller plus medlemskab af „Club at Dinarobin“.

Show More
Show Less

Club Zen Suites (Adults' crescent); Club Zen Suites (Beachfront) (Aduts crescent)

Gæster, der reserverer Club Zen Suites, nyder visse fordele tilgængelige for gæster på voksne halvmåne såsom en atmosfære kun for voksne ved deres pool i halvmåne seks sammen med pool-side service og et eksklusivt område af strand, der tilbyder en strandkiosk og reserverede liggestole, Wi-Fi, håndklæder og en gratis flaske vand ved ankomsten til stranden hver dag, plus service af en concierge for restaurant og spa bookinger. Gæsterne kan desuden bestille drikkevarer fra Club-pakkens udvalg på halvmåne, der kun er voksne.

Vælg en Beachfront Club Zen-suite for tættere nærhed til stranden og havet.

Show More
Show Less

Club Senior Zen Suite (Beachfront) (Adults' crescent)

Disse luksuriøse og rummelige suiter måler 115 m² og har en førsteklasses beliggenhed ved stranden. Soveværelset er adskilt fra den elegant møblerede lounge, og det store badeværelse fører ud fra soveværelset. Den møblerede semi-private terrasse eller balkon fuldender denne overdådige suite. Club Senior Zen-suiten gster også nyte tjenester fra en dedikert concierge service samt medlemskap til elite Club på Dinarobin. Se inklusioner nedenfor. Yderligere frynsegoder tilgængelige for gæster på de voksne halvmåne omfatter: En kun for voksne atmosfære ved deres pool i halvmåne seks sammen med pool-side service og et eksklusivt område af stranden støder op til halvmåne seks, der tilbyder en strand kiosk og liggestole forbeholdt beboere i de voksne halvmåne, Wi-Fi, håndklæder og 1 gratis flaske vand per person ved ankomst til stranden hver dag, og en concierge service for restaurant- og spa-bookinger. Gæsterne kan desuden bestille drikkevarer fra Club-pakkens udvalg på halvmåne, der kun er voksne.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål