WeTu Analytics

MannaBay

Du kan ikke komme meget tættere på Taffelbjerget end dette... Et virkelig ekstraordinært luksusboutique-hotel i hjertet af Cape Town, MannaBay er en gateway til bordtoppede vartegn og dens naturlige mystik. Helt bogstaveligt. En port fører direkte fra MannaBays grund til Taffelbjerget Nationalpark.

Fra disse førsteklasses omgivelser, der bliver af persiske prinser, Orkidéjægere og heroiske opdagelsesrejsende, kan du se ud over Moder City, på tværs af hendes bybillede til Atlanterhavet. Udsigten er blændende, uanset om du bryder i The MannaBay Café med gulv til loft-vinduer, bade i Black & White Room halvfrostede brusebad eller tager en dukkert i Pom Poms private springbassin. Bjerget er heller aldrig langt fra syne. Hun våger over MannaBay ovenfra og kigger på champagnefløjter på tagterrassen Atlas Bar og koi spyhopping som hvaler fra dammen af fe mos. Fra MannaBay kan du opleve Moder City i komfort og privatliv, med et team af venligt personale dedikeret til at gøre hver gæstes oplevelse så speciel som muligt. MannaBay er et kunstværk, der inspirerer, opliver og glæder hver gæst, der har fornøjelsen af at komme ind i sine høje, kunstudsmykkede vægge. Vi tror, du er enig...

Holdet på MannaBay er dedikeret til at optimere hver gæstes oplevelse — ingen steder vil det være mere tydeligt end ved morgenbordet. Morgenmaden er en dekadent og overbærende affære fyldt med frugt, oste, friskpresset juice, Afrikas fineste enkeltstegte kaffe, friskbagt brød og selvfølgelig et udvalg af varme retter.

„Nogle steder at bo udgør en del af din rejse, har MannaBay gæster allerede ankommet.

MannaBay er blevet udvalgt til Greenwood Guide til Sydafrika: B & Bs, gæstehuse, hytter og selvforplejning hytter personligt besøgt af forfatterne og valgt for deres charme, karakter og for ekstraordinær venlighed af ejerne.

Show More
Show Less

Enquiry Form

MannaBay

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål