WeTu Analytics

MannaBay

Versailles Suite

Prøv at finde en seng, der er mere velindrettet end dagsengen på Versailles' private balkon. Versailles er vores premier-suite med udsigt over byen og havnen, inspireret af paladset Versailles og Ancien Régime i Frankrig. Denne suite ville have gjort Louis XIV cerise pink med misundelse.

Sure, himmelseng er velegnet til glade bryllupsrejsende, der ønsker at sove under stjernerne, men der er ingen grund til at vente på, at bryllupsklokker nyder det. Luksus som dette kommer med en „Fordi jeg er det værd“ ansvarsfraskrivelse. Indenfor er himmelspejlsengen, indrammet af kongeblåt og sølv fleur-de-lis vægpapir, lige så specielt. Slap af med en drink fra minibaren, uanset om Bombay Sapphire gin, vin eller whisky eller et koffeinfix fra George Clooney-godkendte Nespresso-maskine — tvebakker leveres.

Du vil have din egen private stue, et påklædningsværelse og et en-suite badeværelse stort nok til et par jonglering og kartwheeling domstol jesters. Og der er også et brusebad og et dybt, overdådigt fritstående bad til det kongelige par, med en tronestol til damen i ventetiden.

Show More
Show Less

Black and White - Luxury Room

Sledetråden står i navnet. Black & White er en af MannaBays mere moderne suiter og har egen balkon, der vender ud mod bjerget. Slap af på de udendørs møbler og lad din krop ur genindstille til afrikansk tid. Smukke indrammede zebra skjuleudskrifter dekorere væggen sammen med dramatiske sort-hvide fotografier. Selv orkideerne matcher temaet... Her på MannaBays øverste etage kan du se ud over Taffelbjerget Nationalpark fra din ekstra lange kingsize seng.

Show More
Show Less

Luxury Explorer - Luxury Room

Var de stadig i live i dag, ville de store opdagelsesrejsende have nedlagt deres kompasser og havtrætte hoveder her i MannaBays Explorer Room under en ophold i Cape. Pionerende opdagelsesrejsende som Bartholemeu Dias, der opdagede vores Kap Det Gode Håb, for eksempel.

For at genopdage eventyret i dig skal du følge hotellets trapper til den midterste etage, hvor udsigten over Signal Hill og byen skinner ind gennem gulv til loft-vinduer. Du kan endda se på det udendørs (så langt til Atlanterhavet), mens du bader i det tilhørende marmorbrusekabine.

Sejlskibe pryder væggene, nguni kvæg tæpper gulvene. Du finder et skrivebord med forstørrelsesglas, en skrivemaskine på toppen af en havfaring krigskiste og en luksuriøs king-size seng at slappe af i efter en dag med at udforske de urbane jungler i Moder City.

Show More
Show Less

Pom Pom - Luxury Room

Pom Pom deler sin private gårdhave med en temmelig spektakulær hulepindsvin, der holder øje med den dybe pool, der er forbeholdt Pom Poms egne havfruer og mænd. Pom Pom ligger gemt væk på det nederste niveau af den tredelte MannaBay, og er et naturligt paradis, der flagrer med indfødte fauna og flora.

På væggene inde finder du pom poms, blomstertemaet fortsætter igennem til den hemmelige have udenfor, hvor vilde planter rammer Moder City i det fjerne. Gulv-til-loft-glasskydedøre giver dig mulighed for at se alt fra komforten i din ekstra lange kingsize seng, når små solfugle synger for dig fra deres indrammede reder på væggene.

Show More
Show Less

Orchid - Luxury Room

Orkidéjægere behøver ikke kigge længere. Du er bundet til at trække vejret lidt lettere, når du går ind i denne Have Orkidé Eden.

Varietals af de unikke og skrøbelige planter dekorere væggene i dette luksuriøse soveværelse og dets eget badeværelse. Deres dybe lilla nuancer komplimenterer de sprøde hvide linned i tvillingesenge, de hvide marmorgulve og de hvide skodder. Her på øverste niveau åbner store skydedøre ud til en jordnær træ balkon med loppetoppe udendørs sofaer og en forreste række sæde til Taffelbjerget.

Sip friskbrygget urtete eller kølede kamper under haveparaplyen, med afbrydelser kun fra lyden af bosiddende svaler og duften af orkideer i flor.

Show More
Show Less

Oriental - Luxury Room

Slap af blandt kirsebærblomsternes tapet i dette moderne værelse, lige under bjerget, med udsigt over koi-dammen. Efter et varmt brusebad, drej ind til hygge i din kingsize seng.

Når du stirrer op på det hængende fuglebur, vil du drømme om Geishas på ingen tid. Traditionelle japanske mænd i kimonoer pryder væggene og våger over dig, mens du sover. Ligesom os ønsker de at sikre, at du har så speciel en tid som muligt.

Genskab en scene fra Mikado, giv Buddhas mave en gnid for held og lykke eller slap tilbage på din private udendørs balkon efter en dag i Winelands.

Show More
Show Less

Persian - Luxury Room

Det persiske værelse er inspireret af luksusen af de fine eponyme tæpper og stil i det persiske imperium og har overdådige chokoladevægge, kingsize-seng (eller alternativt 2 enkeltsenge) med hvidt linned og selvfølgelig den smukke persiske prins, der hænger på væggen.

Træk de hvide skodder tilbage og kig ud over swimmingpoolen og Taffelbjerget, som jævnaldrende ned på dig ovenfra. Nyd et G&T på de udendørs sofaer på din private terrasse eller gå ud i haven for at udforske dit kongerige.

Lad vores personale behandle dig som en Prince (ss), som du slappe af i den pragtfulde komfort MannaBay.

Show More
Show Less

Flamingo - Luxury Room

Er der noget smukkere og fortryllende end en flamingo? Af alle naturens dyr er hun uden tvivl den, der beguiler selv den mest trætte sightseer. Læg dit hoved for at hvile her i varmen fra hendes smukke fjerdragt.

Gør Andes flamingo parring dans eller se ansigterne af Taffelbjerget forvandle over dig, gennem glas skydedøre.

Nyd en lyserød drink eller tre på Flamingos store balkon — den er privat, så ingen vil se dig strække vingerne lidt ud. Tag et langt boblebad i det fritstående badekar i det eget badeværelse eller skriv et kærlighedsbrev til nogen kære på det personlige skrivebord.

Show More
Show Less

Enquiry Form

MannaBay

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål