WeTu Analytics

Sanctuary Gorilla Forest Camp

Engangs-i-livet møder med Ugandas truede gorillaer venter, når du bor i et af disse ti private luksustelte i hjertet af Bwindi uigennemtrængelig skov.

Økologisk respektfuld, moderne endnu-klassisk i stil, Sanctuary Gorilla Forest Camp blander sig følsomt med det dramatiske afrikanske bjerglandskab og, beliggende unikt inde i nationalparken, er du kun få minutter væk fra starten af din gorilla trekking eventyr.

Beliggende i et af de fjerneste områder i Afrika, er disse komfortable lærredsrum klædt med indfødte prints og møbler lavet af naturlige materialer. Sengene er draperet i neutralt tonet sengetøj, og lokale artefakter sætter en scene, der sikrer mindeværdige øjeblikke både inde og ude i ferieboligen. Hvert telt har et rummeligt badeværelse med stenvægge med private sektioner og et fritstående bad til en afslappende suge efter en dags trekking. Træerne omkring lejren lyser om morgenen, når solen begynder at skinne, og takket være der er så få telte, bevarer lejren en intim, eksklusiv fornemmelse, der gør det muligt for dig at opleve Afrikas magi med de letteste fodspor endnu med stort set alle modsvindelnumre.

Sanctuary Gorilla Forest Camp har en komfortabel lounge med velassorteret bar og elegant spiseplads, der giver en fantastisk udsigt over den grønne regnskov. Kom skumringen, under stjernestrækket himmel, og ledsaget af nat-kor, samles gæsterne omkring det centrale lejrbål og bytter historier om dagens eventyr. Måltider giver en smag af destinationen: kyndigt tilberedte retter lover enkle smagsoplevelser og fremvis friske lokale ingredienser — prøv traditionelt røget oksekød i jordnøddesauce serveret med Kalo (hirsebrød). Candlelit udendørs spisning er også tilgængelig på dit telts private dæk.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Sanctuary Gorilla Forest Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål