WeTu Analytics

Sanctuary Gorilla Forest Camp

Gorilla Trekking

Gorillaerne er helt vilde, men er blevet vant til at se nogle få mennesker efter mange års tilvænning. Mange af ekspertvejledningerne har været involveret i denne proces siden begyndelsen og er i stand til at forklare den komplicerede etikette, der er involveret i at møde en kæmpe silverback. Dette er en mulighed, der kun gives til nogle få udvalgte, da kun otte besøgende får lov til at se hver gruppe hver dag. Sporing gennem tæt skov med stejle skråninger betyder, at deltagerne skal være fysisk egnede til at nyde banen. Når gorillaerne er placeret, tilbringe højst en time med dem, før de vender tilbage til lejren. Bemærk venligst, at kun børn på 15 år og derover kan spore gorilla.

En sporingstilladelse skal købes på forhånd personligt i Bwindi.

Show More
Show Less

Batwa Tribe Experience

Lær om og interagere med de lokale Batwa People. Denne fulde dag aktivitet indebærer en tre timers gåtur efterfulgt af omkring en time tilbragt med Batwa. Tur tilbage til lejren er to timer. Besøget omfatter en musikforestilling, besøg af gudinden, jagt og indsamling demonstration og en mulighed for at se, hvordan de lever. Twa-stammen, der også er kendt som Batwa, er de ældste indbyggere i regionen omkring De Store Søer i Centralafrika. De taler samme sprog som hutu- og tutsigrupperne i Rwanda. Ligesom de fleste stammer i Afrika er de flyttet fra sted til sted og findes nu i Rwanda, Burundi, Uganda og østlige dele af Den Demokratiske Republik Congo. Statistikkerne viser, at antallet i år 2000 var ca. 80.000 mennesker, hvilket gør dem til en betydelig minoritetsgruppe i disse lande. Batwaens første optegnelser blev lavet af egypterne for over 4.000 år siden. De beskrev dem som korte statured mennesker, der bor i nærheden af „Månens bjerge“, der hyldede deres evner som dansere og historiefortællere.

Show More
Show Less

Community Walk

Bwindi er omgivet på Buhoma-siden af Bakiga-samfundet og Batwa-folket. Turen tager cirka to timer og begynder med en spadseretur gennem et lille te landbrug projekt. Her kan du stoppe for at møde teplukkere og måske endda lære at plukke teblade undervejs. Så besøg et lokalt ølbryggeri og se, hvordan de mash bananer for at lave en fermenteret bryg, der blandes og destilleres for at lave bananøl - en populær lokal drik i området. Herfra gå en kort afstand til det lokale hospital, som Sanctuary Gorilla Forest Camp understøtter gennem forskellige projekter. Få mere at vide om, hvordan det startede og det arbejde, de gør for samfundet. Fortsæt din tur til en nærliggende landsby og besøg en traditionel medicin mand. Viden om at bruge urter til helbredelse er blevet videregivet fra generation til generation, og han vil vise dig nogle af de urter, der vokser i skoven og tale om, hvordan de bruges. Senere kan du slappe af og nyde en forestilling af Batwa-fællesskabet, før du vender tilbage til lejren.

Show More
Show Less

Birding Walk

Bwindi har over 350 fuglearter, inkludert 24 som er endemiske for disse høylandet straddling Uganda, Rwanda og Congo - den såkalte „Albertine Rift Endemics“. For ivrige birders, kan vi arrangere en lokal ekspert til at guide dig på en fascinerende 2-3 timers gåtur gennem parken.

Show More
Show Less

Forest Walk

Bwindi er et UNESCO World Heritage site og et spektakulært sted at besøge. Ud over gorillaerne er Bwindi også hjemsted for sjældne skovelefanter, gigantiske skovsvin og elleve slags primater, såsom røde tailed og blå aber, sort og hvid colobus, bavianer og chimpanser. Du kan også finde skov duiker antiloper, busk sorteper og over 200 arter af sommerfugle. Vi kan tilbyde en guidet skovtur på Munyaga-vandfaldsstien. Dette spor starter fra Park-kontoret og slutter ved det storslåede Munyaga-vandfald. Turen til og fra vandfaldet tager cirka tre timer og er en god måde at øve eller køle ned en dag før eller efter gorillasporingen.

Show More
Show Less

Queen Elizabeth National Park Drives

Mens opholder sig på Gorilla Forest Camp gæster er i stand til at vove ud på spil drev til Ishasha, beliggende i den sydlige del af den velkendte dronning Elizabeth National Park populær for sine træ klatring løver, savanne elefanter, bøfler, topi, flodheste, forskellige fuglearter, warthogs og occational leopard.

Ishasha-sektoren er berømt for sin befolkning af træklatrende løver. Løverne ses normalt dovent liggende i grenene af de enorme figentræer, der stirrer ned på de mange Uganda Kobs græsning på de åbne Ishashasha-sletter. Dette er normalt en hel dag udflugt, hvor gæster er i stand til at stoppe til frokost ved flodhest pool. Afgang er 6:30 om morgenen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Sanctuary Gorilla Forest Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål