WeTu Analytics

Lekkerwater Beach Lodge

Beliggende lidt mere end tre timers kørsel fra Cape Town - og en bekvem afledning for rejsende, der udforsker Sydafrikas naturskønne Garden Route - har Lekkerwater en misundelsesværdig position mellem land og hav oven på de gamle klitter i De Hoop.

Dette bemærkelsesværdige kystreservat er især berømt for at tilbyde nogle af verdens bedste landbaserede hvalsafari. Om vinteren og foråret (juli til november) vandrer sydhøjrehvaler her fra Antarktis for at kalve og yngle i det varme hav offshore. Siden 1985 er disse farvande blevet udpeget som et havbeskyttet område, og livet i havet har blomstret. Mens hvaler er stjernerne i showet, kan gæsterne også se frem til at se delfiner, sæler og utallige havfugle fra komforten på Lekkerwater Beach Lodge.

Lekkerwater - der betyder 'godt vand' på afrikaans - tilbyder en behagelig strandsafarioplevelse i virkelig magiske omgivelser.

Med en rig historie, utrolig fauna og flora, uberørte strande, bølgende bakker og rigeligt havliv, er fokus på Lekkerwater på en enestående naturbaseret oplevelse.

Her tilbyder vi en ny slags luksus. Forkæelsen af brede åbne rum, fred og privatliv, smuk havudsigt, duften af havet, barfodet strandvandringer og utrolige solnedgange. Du finder ikke fjernsyn, minibarer, håndklædetørrer eller aircondition - det er her, du fuldt ud kan omfavne og nyde livets enkle fornøjelser.

Med syv intime og individuelle værelser uden for nettet, enkelt indrettet i en lys og luftig kyststemning, kan hver prale af et privat dæk med udsigt over den betagende fem kilometer lange afsondrede strand. På hovedlodgen er vores fokus på at tilbyde en behagelig og unik strandoplevelse.

Fra næsten alle udsigtspunkter dominerer havet landskabet, og daglige aktiviteter er struktureret omkring tidevandet. Ved lavt vand fører vores team af naturforskere guidede vandreture for at udforske det blomstrende og fascinerende tidevandsøkosystem, mens højvande sender rejsende ind i landet for at opdage De Hoop Nature Reserves rigdom af biodiversitet. Ved siden af den bemærkelsesværdige fynbos-vegetation er der registreret mere end 260 fuglearter i reservatet - inklusive Western Capes eneste ynglekoloni af den truede Cape Vulture.

Uanset om du blot søger en spændende off-grid kystflugt eller en uforglemmelig landbaseret havsafari, tilbyder Lekkerwater Beach Lodge en helt unik kystoplevelse i hjertet af Sydafrikas naturskønne Western Cape.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Lekkerwater Beach Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål