WeTu Analytics

Arathusa Safari Lodge

Arathusa Safari Lodge er unik og meget efterspurgt af besøgende på grund af sin førsteklasses beliggenhed i Sabi Sand Reserve, der støder op til den uindhegnet Kruger National Park. Sammen består disse to områder af et af Sydafrikas mest utrolige og præstinely bevarede vildmark helligdomme.

Der er tolv suiter, hvoraf otte vender ud mod vandhullet foran hytten, og fire af dem er fjernt placeret inden for bushen en kort afstand fra lodge.

Arathusas er et intimt miljø... dets åbne design og naturlige indretning betyder, at det blander sig problemfrit med de afrikanske buskomgivelser. Det vigtigste boligareal er beregnet til komfort. Infinity swimmingpool har udsigt over vandhullet, og er det perfekte sted for dyreliv visning, mens køling af på en kvælende afrikansk sommereftermiddag.

Arathusa tilbyder en enestående safarioplevelse — forvent en høj koncentration af et udvalg af spil, herunder Big Five, og hyppige leopardobservationer. Lodge er beliggende foran en blomstrende åben slette sikrer interessant spil og fugl visning fra komfort i lejren.

Arathusas Safari Spa tilbyder gæsterne en luksuriøs spa-oplevelse med en række behandlinger og naturlige spa-produkter. Der tilbydes også par behandlinger.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Arathusa Safari Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål