WeTu Analytics

Kwandwe Ecca Lodge

Game Drives: Twice Daily (Included)

Udforsk Kwandwe naturlige pragt tidligt om morgenen og sen eftermiddag/aften spil drev i et åbent 4x4 safari køretøj. Et bevæbnet ranger og tracker team deler deres omfattende viden om bushen med dig, mens du sporer Big Five samt en række andre dyreliv.

Morgenkørsler begynder, når daggry bryder over Great Fish River, hvilket giver mulighed for at se rovdyr afvikle deres natlige jagter og slå sig ned for dagen. Mange dyr udnytter de kølige morgentimer til at græsse før dagens varme. I slutningen af eftermiddagen kan dyrelivet ofte ses kommer ned til floden for at drikke. Natdrev producerer nogle usædvanlige observationer, herunder aardvark, aardwolf, bat-eared ræv og pindsvin.

Show More
Show Less

Big Game Walking Safari (Included)

Oplev spændingen ved at spore big game (hvid næsehorn, sort næsehorn, elefant og bøffel) til fods, ledsaget af en bevæbnet specialist ranger og tracker team. Trengen varer 3 til 4 timer og slutter med en picnic frokost på bredden af Great Fish River eller på et naturskønt sted i bushen. Ikke egnet til børn under 16 år.

Show More
Show Less

Fishing Safari (Included)

Kwandwe tilbyder en bred vifte af fiskemuligheder, enten i stillestående vand eller i Great Fish River. Prøv din hånd på at fange Large Mouth Bass på kunstige lokker eller flyve stang i reservens største dæmning. Groft (agn) fiskeri kan også prøves i enten Great Fish River eller en af de andre store dæmninger til at angribe gulfisk, karpe, skarptooth havkat og meget mere. En sjov aktivitet for både børn og voksne.

Show More
Show Less

Interpretive Bush Walks (Included)

I mellem spildrevene skal du kigge nærmere på bushens subtile, usete vidundere på en afslappet gåtur inden for rækkevidde af din lodge. Tætte euphorbia tykkelser udforskes bedst til fods og afslører en hemmelig verden af lav, mos og bregner. Forskellige rovfugle og andre arter reder i de højere træer eller i den spiny baldakin. En bevæbnet ranger guider gæsterne gennem 'tæt og personlig' observationer af forskellige antiloperarter, giraf, warthog eller eller zebra. Ikke egnet til børn under 12 år.

Show More
Show Less

Rhino Monitoring Drive (Additional Rate)

Tilbring 3 - 4 timer sporing næsehorn med en specialist ranger og tracker team. Lær om vaner af denne truede art, spørgsmålet om næsehorn krybskytteri samt Kwandwe egen bevaringsindsats. Oplevelsen slutter med forfriskninger på et naturskønt sted i bushen. Alle aldre er velkomne.

Show More
Show Less

Private Safari (Additional Rate)

Skræddersy din egen safari ledet af en dedikeret specialist ranger og tracker team, der sikrer en privat spiloplevelse (forudsat at der er et privat køretøj til rådighed på reservationstidspunktet). Et privat safarikøretøj skal reserveres under opholdet; en safaridag løber fra kl. 12.00 (indtjekningstid) til kl. 12.00 den følgende dag.

Show More
Show Less

Rhino Conservation Safari (Additional Rate)

En anbefalet tre nat, fire-dages safari giver dig mulighed for at deltage i Kwandwe spændende rhino-darting og udhugning program. Under tilsyn af eksperter er næsehornet dartet for at plante mikrochips i hornene og udføre ørehugning til fremtidig identifikation - en vigtig opgave for at sikre bevarelsen af denne truede art.

Den bedste tid er generelt 1 Maj — 30 September på grund af køligere vejrforhold, men det kan gøres hele året. Proceduren er altid afhængig af tilgængeligheden af dyrelivets ledelsesteam samt tilgængeligheden af næsehorn, der skal hakkes til bevaringsformål. Ikke egnet til børn under 16 år.

Show More
Show Less

Private Fishing Safari (Additional Rate)

Kwandwe tilbyder en bred vifte af fiskemuligheder, enten i stillestående vand eller i Great Fish River. Prøv din hånd på at fange Large Mouth Bass på kunstige lokker eller flyve stang i reservens største dæmning. Groft (agn) fiskeri kan også prøves i enten Great Fish River eller en af de andre store dæmninger til at angribe gulfisk, karpe, skarptooth havkat og meget mere.

Tilbring så meget tid som du kan lide at fiske med din private guide, mens omgivet af skønheden i Kwandwe 5 store vildmark. For en helt privat oplevelse skal dette reserveres under opholdet.

Show More
Show Less

Private Photographic Safari (Additional Rate)

Skræddersyet til at passe oplevelsen niveau af deltagere, den fotografiske guide rådgiver gæster passende kameraindstillinger på forskellige scenarier, giver kompositionelle ideer og til at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende fotografering. Alternativt kan du bare læne dig tilbage og nyde den tilsluttede oplevelse af din safari, mens din specialguide tager billederne for dig. Omfatter et privat køretøj, redigerede fotografier i elektronisk format sammen med en gratis Kwandwe digital fotobog.

Skal bookes under opholdet og omfatter privat køretøj, redigerede fotografier i elektronisk format sammen med en gratis Kwandwe digital fotobog.

Show More
Show Less

Private Walking Safari (Additional Rate)

En professionelt kvalificeret og erfaren stier guide vil gøre det muligt for dig at opleve Kwandwe til fods. Vælg, om du vil se store spil såsom Black and White Rhino, Elephant eller Buffalo til fods, eller blot absorbere skønheden i naturen, mens du går gennem de fascinerende miljøer med din bevæbnede guide. Du bestemmer, hvornår du skal gå, eller hvornår du skal køre som dit hjerte ønsker. For en helt privat oplevelse skal dette reserveres under opholdet. Ikke egnet til børn under 16 år.

Billede: Scott Ramsay

Show More
Show Less

Private Birding Safari (Additional Rate)

Brug så meget tid, som du vil, på udkig efter de undvigende tilbud og tilføj din viden om Sydafrikas fugleliv. Din specialguide har detaljeret viden om, hvor, hvornår og hvordan du finder, hvilken fugl du er ude efter med deres intime viden om Kwandwe 315 registrerede fuglearter.

Show More
Show Less

Children's Activities (Included)

Vi har en bred vifte af børns aktiviteter på vores ejendomme:

- Børn modtager en velkomstgave ved ankomsten, som indeholder en Eco-nect Guide bestående af dyr
tjeklister, tema spil og aktiviteter, og et løfte om at 'leve green' ('Junior' for under 6'ere og
„Senior“ i alderen 6 år og op), farveblyanter/blyanter og en alderspassende gave fra vores gavebutik.

- Familier kan deltage i sjove og eventyrlystne aktiviteter på reserven, herunder drage bygning,
skattejagt på tværs af reserven med tankevækkende spor til at søge skjulte genstande, som vil
hjælpe dig i din næste opgave... eller skattejagt under et spil drev, der underviser grundlæggende navigation
ved hjælp af en sol-kompas og hvordan man bruger store landskabsfunktioner for at finde skatten!

- At give tilbage: familier har mulighed for at plante Spekboom, en type krat vegetation, der er
hjemmehørende i Eastern Cape og produktiv på reserven, og en af de fem bedste kulstof-lagring
vegetationer på planeten. På denne måde opfordres de til at udligne deres CO2-fodspor.
Familier kan også deltage i Kwandwe frivillige turismeaktiviteter gennem reservens Ubunye
Foundation, der arbejder med samfund, der bor i og omkring reserven.

- Aktiviteterne er skræddersyet efter individuelle og familiemæssige interesser og færdigheder. For unge gæster
Dette omfatter bistand til havearbejde projekter i det lokale Mgcamabele-fællesskab; deltagelse
i kunst og håndværk; og småbørn inviteres til at deltage i legetid på førskolen.

- Børn er også velkomne til at deltage i Kwandwe 'Knit a Bit 'program. De strikkede firkanter
er sluttet til at gøre tæpper og givet til Ubunye Foundation, der distribuerer dem
samfund omkring Kwandwe.

- Andre aktiviteter for børn omfatter „krøllede væsner „(ved hjælp af forskellige farvede krølledyr)
blandinger i squeezy flasker, ranger og børn vil skabe dyreformede smuldrer); sand kunst,
gør forme fra Gips af Paris, beading, Minnow fisketur med en ranger, bagning og
pizzafremstilling med specialdesignede 'kokke i træning' forklæder og toques, dvd'er og popcorn,
øko pædagogiske brætspil (lære om genbrug og hvordan man passer vores planet i en sjov
måde) og afrikanske godnathistorier.

Show More
Show Less

Spa Treatments (Additional Rate)

Der tilbydes en række wellness-behandlinger, som kan nydes i ro og mag i suiten. Siden den tidligste tid levede Afrikas oprindelige indbyggere i harmoni med naturen. Vores behandlinger og ritualer blev inspireret af, designet og baseret på Afrikas rige arv og skabt for at fejre moderjorden og hendes tilknytning til livet. Kun de fineste naturlige ingredienser fra naturen bruges i vores produkter, herunder olie fra Marula frugt, Mongongo nøddeolie, helbredende sheasmør, olie fra Baobab træet, salve fra det afrikanske pølsetræ og Mafura smør, for blot at nævne nogle få.

Show More
Show Less

Private Campfire Cooking (Additional Rate)

Lær at mestre kunsten at grill, mens du er på safari! Kwandwe giver en spændende mulighed for at lære om tilberedning og madlavning autentiske sydafrikanske „braais“ og yndlingsretter med lokale råvarer. En veletableret social skik og en traditionel måde at lave udendørs mad i Sydafrika, en 'braai' indebærer grillning af kød over åben ild.

Show More
Show Less

Volunteering at Kwandwe

Ubunye-fonden er vores sociale udviklingsarm. Instituttet blev oprettet i 2002 og er en uafhængig, almennyttig, velgørende fond, der i øjeblikket investerer i udviklingen af ni landdistrikter, hvoraf to er placeret i Kwandwe reserven.

Gæster på Kwandwe har en enestående mulighed for at deltage i frivilligt arbejde mod Ubunye Foundation ved at donere genstande, deltage i aktiviteter og/eller finansielle donationer.

Show More
Show Less

Wilderness Walking & Fly Camping Safari (Additional Rate)

Kwandwe køligere måneder giver den perfekte mulighed for at oprette forbindelse til vildmarken, mens du går til fods. Gå ud fra dit værelse på hytten eller villaen og udforsk den store del af Kwandwe vildmark på en rejse til en privat flylejr for aftenen. Flyt gennem det dynamiske landskab til fods sammen med en privat guide og vær en del af landets historie. Sæt dig omkring ilden og kog et måltid over åben ild, del historier og lyt til lyden af Afrika. Tilbring aftener under stjernerne for en autentisk bushlejr oplevelse.

Et minimum ophold på 3 nætter er påkrævet i enhver af Kwandwe private villaer eller hytter for at booke Winter Wilderness Walk oplevelsen. Gæster værelser vil forblive tilgængelige for dem, hvis de ønsker at vende tilbage til komforten i deres suite til enhver tid. Gæsterne forlader til fods og nyde en picnic frokost i ørkenen, før de fortsætter til deres private fluelejr for aftenen. Et køretøj er tilgængeligt i hele oplevelsen, så gæsterne kan vælge, hvornår de skal gå og køre.

Tilgængelig maj - 30. november | Højst 4 gæster

Show More
Show Less

Enquiry Form

Kwandwe Ecca Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål