WeTu Analytics

Royal Malewane

Luxury Suite | Main Lodge

Royal Malewanes seks palatiale værelser har enestående udsigt og er toppen af raffinement og overdådighed i game lodge indkvartering. Luksuriøst indrettede og fuldt airconditionerede, de tilbyder en elegant kolonistil tilflugt i hjertet af bushen. Hvert værelse har plads til to gæster og har private trædæk, fælg-flow pools og stråtækte pavilloner. Hovedrummet indeholder pejs, smukke mørke træmøbler og baldakineret kingsize-seng. Badeværelserne er ekstravagant mellemstore, fulde af lys og indbegrebet af overbærenhed. Nyd den enorme victorianske stil bad og bruser inde eller ude. Forhøjede gangbroer forbinder værelserne til hovedhytten. Kun dyrelivet vil bevidne dig slappe af i denne ultra-private, ultra-luksuriøse game lodge indkvartering.

Show More
Show Less

Royal Suite | Main Lodge

Rummet og pragt karakteriserer disse to suiter. Hver enkelt af vores suiter kan huse fire personer i fin safari indkvartering stil, med hektar plads til afslapning, spisning, sove og badning. En stor udendørs dæk komplet med pool giver dig mulighed for at få mest ud af den vilde skønhed af omgivelserne og nyde solskinens varme i fuldstændig privatliv. Indenfor er indretningen klassisk koloniale bush stil, fyldt med gamle verden elegance, der er perfekt egnet til luksus safari indkvartering. Vidunderlige antikviteter, malerier og kurios er rigt stemningsfulde af en afslappet og luksuriøs fortid, mens den afsides beliggenhed giver en drømmende romantisk flugt uovertruffen i fred og ro.

Show More
Show Less

Africa House | Main Lodge

Africa House er den eksklusive villa på Royal Malewane, der kan rumme op til 12 gæster. Africa House er en rummelig og elegant, bush villa med seks en-suite soveværelser på begge sider af en central gårdhave. Samtlige værelser har aircondition og eget badeværelse med dobbelt toiletskab, generøst badekar i victoriansk stil og brusekabine. Hvert værelse har også sin egen private terrasse og udendørs bruser med spektakulær udsigt over bushen. Gæsterne på Africa House nyder deres egne private tjenester, hvilket betyder fuldstændig fleksibilitet på din familieferie. Ikke alene vil du få din egen private kok og husholdningshold, men du vil have din egen dedikerede game ranger, tracker og private spil drev køretøj.

Show More
Show Less

Luxury Farm Suite | The Farmstead

Der er tre Luxury Farm Suites på The Farmstead. Samtlige værelser har rummeligt soveværelse og eget badeværelse med badekar og bruser samt udendørs bruser. Der er store for- og bagterrasser samt en smuk terrasse og en privat pool med udsigt over bushen, hvor dyrene strejfer frit. Hver Luxury Farm Suite er 182 m² (1960 kvadratfod), herunder verandaer og dæk foran og bagpå. Børn over 10 år er velkomne i Luxury Farm Suites.

Show More
Show Less

The Farmhouse | The Farmstead

Farmhouse på The Farmstead er en privat villa med tre og et halvt soveværelse. The Farmhouse har sine egne private tjenester, herunder en kok, husholderske, butler, privat safari køretøj, ranger og tracker. Der er tre vigtigste soveværelser samt et mindre børneværelse. Der er en storslået terrasse med en stor swimmingpool flyder ud i bushen. Børn i alle aldre er velkomne i gården.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Royal Malewane

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål