WeTu Analytics

Royal Malewane

Dining at Royal Malewane

Spisning på Royal Malewane er en unik og overbærende oplevelse med en konstant skiftende menu og en bred vifte af smukke omgivelser, hvor man kan nyde det moderne køkken tilberedt af vores Executive Chef og dedikerede team. Hos Royal Malewane mener vi, at safarioplevelsen er synonym med exceptionel mad og vin.

Udsøgt plating er anden natur for kokkene på Royal Malewane, for hvem køkken helt sikkert er en kunst. Køkkenet er suppleret med et naturligt lærred for at nyde så meget som de delikate smag med spiseplads med udsigt over Malewane-floden, hvor en række nysgerrige væsener store og små venture at slake deres tørst. Royal Malewane byder også på kosher-køkken.

Show More
Show Less

The Masiya Bar

Masiya Bar hylder Royal Malewanes historie og dens Master Trackers, især Wilson Masiya. Wilson var en del af The Royal Portfolio familien siden vi åbnede vores døre i 1999 og var en formidabel del af gæsteoplevelsen hos Royal Malewane, hans utrolige kærlighed og visdom til bushen, der havde en varig effekt på alt, hvad han stødte på.

Masiya Bar blev bygget på stedet af den eksisterende boma, lige på vandkanten, og viser vores fantastiske samling af gins og over 50 whisky. Gæster vil være i stand til at dele historier om dagens eventyr over en cocktail eller spise i dette unikke rum dekoreret med Dedon møbler, der blander sig i det naturlige miljø ligesom en traditionel skjul omkring et vandhul.

Show More
Show Less

Bush Dinners

Bush Telt på Royal Malewane giver en fest i hjertet af den afrikanske vildmark. En virkelig bemærkelsesværdig og romantisk oplevelse med glødende lanterner, der kaster et blidt lys blandt de stærkt brændende braziers.

Lyden fra det vilde og det lokale landsbykor giver soundtracket til en meget speciel aften, hvor gæsterne kan nyde at være ude i bushen med bekvemmeligheden ved at skylle toiletter. Hvor bedre at nyde en godnatdrink end ved ildstedet under de afrikanske stjerner, som din ranger fortæller dagens historier?

Show More
Show Less

Enquiry Form

Royal Malewane

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål