WeTu Analytics

Royal Malewane

Game Drives

Spildrev er den signatur aktivitet på enhver afrikansk safari. På spil drev, gæster hovedet ud på en 10 sæders specialiseret safari Land Rover med en ekspert ranger og tracker. Køretøjerne er optimeret til spilvisning, og hos Royal Malewane tager vi maksimalt 6 på hvert køretøj for optimal komfort. At se spillet er at miste dig selv i en kraftfuld og overraskende drama. Under et spil visning udflugt, dine sanser skærper, spænding vokser, du trækker tæt på de mest bemærkelsesværdige dyr, mens de jager, leger og sover. Spildrev hos Royal Malewane er skræddersyet til dine interesser, så du kan spore dit yndlingsdyr eller se de fugle, blomster eller træer, du elsker mest.

På en typisk dag på safari, vil gæsterne blive vækket af deres ranger før solopgang. Solopgang og solnedgang er tidspunkter, hvor mange dyr er mest aktive før og efter dagens varme ankommer og jagter meget af dyrelivet i hvile. Efter en hurtig kop kaffe og en let snack begynder morgenspillet. Spildrev varer normalt mellem 3 og 4 timer. Efter morgenkørslen vil gæsterne blive serveret en solid morgenmad, hvorefter gæsterne kan slappe af eller nyde andre aktiviteter. Afternoon game drev modregne omkring 16:00 og ofte fortsætter efter mørkets frembrud, så gæsterne kan se nogle af Afrikas natlige væsner. Gæsterne vil vende tilbage til lejren for en overdådig middag under stjernerne, hvis vejret tillader det.

Show More
Show Less

Bush Walks

For dem, der ønsker at komme endnu tættere på naturen, vil vores højt kvalificerede rangers og trackers føre gæsterne til fods gennem den vilde afrikanske busk. Spadsere blandt Big 5 (løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøfler) og få sjældne indsigter i vores naturlige verden, der fokuserer ikke kun på dyr, men på biodiversiteten af levesteder og planteliv. Bush vandreture generelt forlade efter morgenmad og din tidlige morgen spil drev.

Show More
Show Less

The Waters of Royal Malewane Bush Spa

Det prisbelønnede Waters of Royal Malewane Bush Spa er et magisk og roligt rum i fuld harmoni med de naturlige omgivelser. Nyd en afslappende massage eller en forkælende skønhedsbehandling. For en mere romantisk oplevelse kan par nyde de marokkanske sunkne bade.

Show More
Show Less

Sigagule Crèche

Et besøg i lokalsamfundet er inspirerende, ydmygende og uddannelsesmæssigt. Den kongelige portefølje tror lidenskabeligt på samfundets engagement og opløftelse. Hos Royal Malewane besluttede vi derfor at fokusere på børn og uddannelse. Vores mission var at skabe en meningsfuld ændring i livet for børn i Sigagule Crèche ved at skabe et miljø, hvor de kunne lære og have det sjovt i et sikkert og sundt miljø. Transport til alle gæster til Sigagule er gratis.

Sigagule Crèche havde 86 elever, der var opstaldet i et klasseværelse kun store nok til 30 børn, og som kun modtager et tilskud fra regeringen, der er tilstrækkeligt til at brødføde 38 børn. De havde ingen rindende vand på ejendommen og to meget primitive toiletfaciliteter.

Royal Malewane ved hjælp af meget generøse donationer fra vores gæster har været i stand til at fuldføre følgende forbedringer på skolen:
• Bygget et ekstra klasseværelse til børnene
• Malet det indre af det eksisterende klasseværelse og hængte persienner på vinduerne
• Laid vandrør til køkkenet og bygget nye toiletfaciliteter
• Bygget en jungle gym og legeplads for børnene
• Udlagt en komplet køkkenhave (som nu leverer 80% af deres grøntsager)
og plantede frugttræer.
• Købt madrasser til lur tid for børnene, da de sov på en måtte på
betongulvet
• Pudsede, malet og sætte reoler og et komfur i deres køkken
• Bygget et babyrum til de mindre børn og babyer
• Indført uddannelse af et trin for trin lærernes læseplan for vuggestuer og
andre landdistrikter skoler i vores område

Show More
Show Less

Moholoholo – Wildlife Rehabilitation Centre

Beliggende i skyggen af det majestætiske „Mariepskop“ denne unikke konservancy er hjemsted for mange vilde dyr. Et besøg på Moholoholo Wildlife Rehabiliteringscenter er en uforglemmelig oplevelse. En bred vifte af fugle og dyr kan ses her, hvor Brian Jones og hans team nærer de sårede og forældreløse og rehabiliterer dem til at komme tilbage til naturen, hvor det er muligt. De, der ikke er så heldige, på grund af arten og omfanget af deres skader, er passet i fangenskab for at uddanne de mange mennesker, der besøger Moholoholo hvert år.

Guidede ture gennem centret bringer besøgende i tæt kontakt med både almindelige og sjældne arter som f.eks. Crowned og Martial ørne, Owls & Gribbe samt Serval, Wild Dogs, Lions, Leopard og mange andre dyr og fugle.

Rehabiliteringscentret for Vildliv i Moholoholo bidrager til bevarelse af truede arter og rehabilitering af skadede og forgiftede dyreliv. Moholoholo letter også en række succesfulde avlsprogrammer.

Show More
Show Less

Hot Air Ballooning

Tag en times lang flyvning over den naturskønne Lowveld del af Blyde-floden, vest for Hoedspruit. Terrænet er en blanding af landbrugsjord og private naturreservater ved foden af Drakensberg Escarpment.

Bjergene mod syd og vest giver ly for de fremherskende vinde, hvilket giver godt flyvende vejr på de fleste dage. På meget rolige dage kan balloner flyve over Kapama Nature Reserve, Sydøst for Hoedspruit. De kvalificerede piloter og besætning vil sikre et sikkert, behageligt og informativt eventyr.

Mød før solopgang og nyd en kop kaffe, mens du ser din otte-etagers høje ballon blive oppustet og forberedt til flyvning. Efter en sikkerhedsbriefing skal du være i luften i tide til at være vidne til solopgangen. Højden over jorden vil variere mellem at skumme trætoppe op til 2 000 fod, da piloten skifter højde på jagt efter gunstige vindretninger og hastigheder. Som solen stiger, landskabet, vegetationen og, hvis du er heldig, vil nogle dyreliv give store fotomuligheder!

Show More
Show Less

Helicopter Tours

Dette er vores mest populære eksterne aktivitet - en spektakulær flyvning over nogle af de mest naturskønne områder i landet som Blyde River Canyon, Gods Window og Pinnacle. Undervejs flyver vi over nogle af de betagende vandfald kendt i området (som er endnu bedre i sommermånederne efter regnen) som Mac Mac, Lissabon og Berlyn Falls. Vi stopper ved et privat picnic sted, hvor gæsterne kan opleve atmosfæren og er tæt på naturen, mens de nyder deres måltid. Afgår fra Royal Malewane Airstrip (15 minutter fra lodge).

Show More
Show Less

Golf

Royal Malewane ligger i den vilde og smukke Greater Kruger National Park. Den eksklusive Leopard Creek Country Club, med sin innovative kurs designet av Gary Player, ligger på den sørlige grensen til Kruger Park. Hvert hul er lige så malerisk og spændende som det andet med Crocodile River fungerer som en usædvanlig vandfare på Leopard Creek signatur hul, par-5 13. En naturskøn helikopterflyvning til golfbanen, personlig montering af golfudstyr og muligheden for at se dyr på banen giver en virkelig mindeværdig runde.

Show More
Show Less

Horse Back Trails

Hesten stier udføres på Hoedspruit Wildlife Estate. Reserven er hjemsted for et stort udvalg af fugle og dyr som giraf, kudu, gnus, vortedyr, impala og mange andre sletter spil. Begyndere, mellemliggende og avancerede ryttere er velkomne. Udflugten er omkring en og en halv time, og du vil blive overført ad vej til Wildlife Estate, som er 45 minutter fra lodge. Turen følger spilstier, gennem flodsenge.

Show More
Show Less

Canyon Cruise

Tag en fantastisk krydstogt på Blyde Dam beliggende i den betagende Blyde River Canyon. Krydstogt omfatter en let frokost eller picnic om bord og en mulighed for at lære om geologi, dyreliv og biologi i dette unikke område. Krydstogt varer omkring halvanden time og afgår efter morgen game drive og morgenmad.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Royal Malewane

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål