WeTu Analytics

Sabi Sabi Bush Lodge

Dybt i buskveld med udsigt over et vandhul og en åben slette, ligger en lodge, der pulserer til rytmen i Afrikas hjerteslag. Dette er Bush Lodge, gennemsyret af tradition, levende og varm, Sabi Sabi af „Today“. Med en historie, der spænder over 40 år, har lodgen opnået et ry for et „luksushus i bushen“, service excellence og ubesværet personlig opmærksomhed. Den traditionelle safari-stil viser en levende og eklektisk blanding af møbler og indretning, der er indfanget fra alle hjørner af det afrikanske kontinent.

For at bevare privatlivets fred og intimitet har lodgen i alt 25 suiter, herunder 2 luksusvillaer og Mandleve Deluxe Suite.

To rummelige luksusvillaer har soveværelse med eget badeværelse, andet soveværelse med eget badeværelse, egen pool, bibliotek lounge og smuk terrasse ud mod et vandhul. Suiterne har aircondition, overdådigt linned og klassiske læder- og træmøbler.

Mandleve Deluxe-suite har egen dyb pool og luksuriøst interiør med endeløs udsigt over buskvelden. Suiten har aircondition og alle bekvemmeligheder som en præsidentsuite med kingsize-seng, rummeligt badeværelse og opholdsstue, minibar, te- og kaffefaciliteter og Nespresso-maskine.

Bush Lodge er blevet følsomt designet til at give masser af plads til at slappe af, slappe af og nyde roen i busken. De to swimmingpools og store overdækkede visningsdæk, der overhængende Msuthlu flodlejet, er en invitation til at køle af i det filtrerede vand eller sidde i komfort, mens spotting spillet på den veludnyttede pande. En udsøgt møbleret lounge, atrium og intim bar område er perfekte mødesteder for venner gamle og nye. Som en ekstra overbærenhed tilbyder Amani spa på Bush Lodge den ultimative African Spa oplevelse.

Lodgen er familievenlig, og børn i alle aldre kan nyde EleFun Centre, som er et fuldt udstyret børneanlæg. Interessante miljørelaterede temaaktiviteter, herunder praktisk „uddannelse“ for flere forskellige aldersgrupper, udformes og overvåges af kvalificerede børnepasningspersonale. Det smukt planlagte centrum er strategisk placeret inden for lodge omegn, hvilket minimerer enhver forstyrrelse for voksne gæster. Forældre kan slappe af og nyde lidt privat tid, vel vidende, at deres børn er sikre og glade, svælge i deres egen, alderssvarende, sjov bushveld oplevelse, bliver morgendagens bevaringister.

Sabi Sabi ligger i Sabie Game Reserve, et anerkendt „hot spot“ af biodiversitet, som giver en forbløffende variation af dyreliv - herunder over 200 pattedyr og 300 fuglearter. Morgen- og aftensafarier nydes i åbne safari køretøjer med tætte møder, hvor Big 5 er en regelmæssig begivenhed. Miljøbevidsthed walking safarier tilføjer en ekstra dimension til bushoplevelsen, hvilket giver et nærbillede af de fascinerende mindre skabninger i bushveld.

Den prisbelønnede Bush Lodge har med rette indtaget sin plads som en af verdens førende safaridestinationer.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Sabi Sabi Bush Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål