WeTu Analytics

Singita Lebombo Lodge

Game drives

Daglige spildrev med professionelle guider og trackers giver den perfekte mulighed for at komme tæt på Afrikas utrolige dyr, mens sene eftermiddag drev afslører den undvigende magi natlige Afrika. Alle vores safarier på Singita Kruger National Park foregår i Land Rovers med højst seks gæster pr. køretøj. Hvis du ønsker fuldstændig privatliv, kan du dog leje et privat køretøj på dette grundlag. Enebrug af en Land Rover bør reserveres i god tid og afhænger af tilgængelighed. Priserne er tilgængelige efter anmodning

Show More
Show Less

Guided Safari Walks

Walking safari er en utrolig måde at opleve bushen tæt og personlig. Din ekspert guide og tracker vil ledsage dig, mens du spore dyr til fods gennem ørkenen og udforske de storslåede planter og landskaber omkring dig.

Show More
Show Less

Swimming

De vigtigste lodge områder på både Singita Swani og Lebombo Lodges er hjemsted for rummelige swimmingpools, som hver giver et dejligt pusterum i den maleriske vildmark.

Show More
Show Less

Stargazing

Der er måske ikke mere transcendent erfaring end at se op på en fuld himmel af mousserende stjerner. Mennesket har haft en kærlighedsaffære med nattehimlen i århundreder og med meget lidt forurening og ingen bylys at forringe for stjernerne, vil dit syn på himlen her være krystalklart — intet mellem dig og den store afrikanske himmel ovenover.

Show More
Show Less

Fitness Area

Der er fuldt udstyrede fitnesscentre til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Hver facilitet giver malerisk udsigt over bushen, så du kan holde øje med handlingen udenfor, mens du træner.

Show More
Show Less

Wellness Area

Singita wellness-filosofi tager personlig foryngelse til et niveau, der ligger langt ud over enhver forkælelse, du tidligere har oplevet. Alle vores fredelige lodge kurbade, hvor naturen giver sin egen særlige ro, præsenterer den ultimative flugt, sikker på at genoprette ligevægt og fred til krop og sind.

Show More
Show Less

Singita Community Culinary School Cooking Classes

Singita Community Culinary School er et fællesskab partnerskab program, der producerer 10 internationalt kvalificerede kommis kokke hvert år.

Skolen har nu et helt nyt, topmoderne demonstrationsstudie på Singita Lebombo Lodge, hvor gæsterne kan deltage i en forudarrangeret madlavningsklasse, der ledes af en professionel, kvalificeret kok. Gæsterne kan vælge at tilberede en populær, traditionel sydafrikansk ret på tilbud eller en varemærkeskål fra kokken Liam Tomlins tapasmenu.

Show More
Show Less

Premier Wine Boutique

Som en af Sydafrikas mest indflydelsesrige købere af vin er Singitas kældre hjemsted for nogle af de mest eftertragtede private reserver og vintagevin landet har at tilbyde. Uanset om du er en kender eller bare nyde det lejlighedsvise glas vin, glæder vores erfarne sommeliers sig over at introducere gæster til et stort udvalg af sorter fra hele verden.

Via Singita Premier Wine Direct kan gæsterne købe vine fra vores kældre: enten for at blive taget hjem efter rejsen eller bekvemt leveret til deres dør. Som et supplement til køb af kælder har vi sikret tildeling af meget begrænsede, eftertragtede vine, herunder „ikoner“, „Single Vinmark“ og „Limited Release“ vine, direkte fra førende vingårde i Sydafrika. Disse vine opbevares i temperaturregulerede kældre, og det er usandsynligt, at de er tilgængelige andre steder.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Singita Lebombo Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål