WeTu Analytics

Thornybush Game Lodge

Elegant og eksklusivt, Thornybush Game Lodge tilbyder den komplette pakke til individuelle gæster, familieferier, corporate getaways, små grupper eller bryllup ekstravaganzas. Den kræsne rejsende på Thornybush Game Lodge venter spændende daggry og skumsafarier, eksklusiv spa på stedet, gourmetkøkken, verdens fineste vine og sublim luksuriøs indkvartering. Et fuldt udstyret konferencecenter for 60 delegerede fuldender billedet.

Op til 40 personer kan indkvarteres i luksus med aircondition på Thornybush Lodge, i 18 luksussuiter og 2 generøst proportionerede familiesuiter.

Luksussuiterne er fremragende udstyrede og indrettet i overdådig stil, der passer til denne fem-stjernede lodge. Beroligende, dæmpede toner og mørkt træ bruges overalt for at forbedre den rolige atmosfære i dine omgivelser, og møblerne og akkoutrementerne er af højeste standard. Der er eget badeværelse med dobbelt håndvask, stort badekar med udsigt over savannen samt indendørs og udendørs brusere.

Samtlige suiter har private trædæk med komfortable siddepladser, udsigt over reserven og vandhullet. Her kan du tage lidt timeout for at samle dine tanker, fange fyrre blink eller opdatere din dagbog, mens du nyder fordelene ved frisk luft, solskin og fredelige omgivelser.

Familie-suiterne har privat dyb pool på dækket. En anden ekstra i disse enheder er loungen, som har en sovekabine sofa til at rumme to børn. Disse store villaer tager højde for højst to voksne og to børn under tolv eller tre voksne. Ud over at være mere rummelige er familiesuiterne indrettet og indrettet i samme overdådige stil som enkeltsuiterne.

Der arrangeres en række aktiviteter for børn på Thornybush Game Lodge, tilmeld dine børn på „Ranger in Training“ -programmet, når de reserverer din bolig, og de vil nyde sjove uddannelsesaktiviteter under hele opholdet.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Thornybush Game Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål