WeTu Analytics

Thornybush Game Lodge

Luxury Suites

(18 rooms)

Luksussuiterne er fremragende udstyrede og indrettet i overdådig stil, der passer til denne fem-stjernede lodge. Beroligende, jordtoner bruges overalt for at forbedre den rolige atmosfære i dine omgivelser, og møblerne og akkoutrementerne er af højeste standard. Der er eget badeværelse med dobbelt håndvask, stort badekar med udsigt over Savannah samt indendørs og udendørs brusere. Samtlige suiter har aircondition samt minibar og kaffestation.

Samtlige suiter har private trædæk med komfortable siddepladser, udsigt over reserven og vandhullet. Her kan du tage lidt timeout for at samle dine tanker, fange fyrre blink eller opdatere din dagbog, mens du nyder fordelene ved frisk luft, solskin og fredelige omgivelser.

Show More
Show Less

Family Suite

(2 rooms)

Familie-suiterne har privat dyb pool på dækket. En anden ekstra i disse enheder er loungen, som har en sovekabine sofa til at rumme to børn. Disse store villaer tager højde for højst to voksne og to børn under tolv år. Ud over at være mere rummelige er familiesuiterne indrettet og indrettet i samme overdådige stil som luksussuiterne.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Thornybush Game Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål