WeTu Analytics

Thornybush Game Lodge

Early morning and late afternoon game drives

Dagen starter som daggry bryder over den afrikanske bushveld. Efter en tidlig morgenvækning serveres kaffe, te og rusks på hoveddækket. Kort efter, afgang i en åben Land Cruiser med erfarne Guider og Trackers, der vil dele deres omfattende viden om bushen. Disse drev udføres til tider bedst egnet til visning af spil, som varierer afhængigt af sæsonen, men starter typisk tidligt om morgenen. Hvis det er relevant, kan du blive inviteret ud af køretøjet for at se spor, undersøge visse anlæg og følge spoor.

Eftermiddagskampen foregår med høj te og strækker sig ind om aftenen for at se sjældent set natlige arter af fakkel.

Show More
Show Less

Guided Bush Walks

Efter en overdådig morgenmad serveres enten tilbage i lejren eller i flodlejet eller busken, tilbydes gæsterne vandreture, der passer til deres interesser og fitnessniveauer og ledsages af en bevæbnet ranger og tracker.

Gåture giver gæsterne en bedre chance for at se nogle af bushens mindre skabninger samt mulighed for at lære mere om flora og fauna i regionen, og for at få en chance for at følge spor mere detaljeret.

Show More
Show Less

Hot Air Balloon Excursion

En times lang flyvning over den naturskønne Lowveld del af Blyde River. Efterhånden som solen står op, vil landskabet, vegetationen og, hvis du er heldig, nogle dyreliv give fotomuligheder. Spilsporing kan ikke garanteres, men på de fleste flyvninger ser vi sletter spil som giraf og gnuber. Vilkår og betingelser gælder - ekstra omkostninger.

Show More
Show Less

Africology Spa

Africology er den førende naturlige, miljøvenlige og holistiske spa og hudpleje virksomhed i Sydafrika, med succes spænder over internationale grænser som USA, Europa og Storbritannien. Terapeutisk i sin tilgang, Africology bruger kun alle naturlige ingredienser, der er bio-identiske med din biologi; effektivt forbedre integriteten af din hud samtidig forhindre for tidlig ældning.

Vores produktformuleringer og spa-behandlingstilbud er inspireret af visdom hos Afrikas traditionelle healere og fejrer Afrikas livlige arv, samfund og planteliv. Vores mål er altid at sikre, at krop og biologi behandles i harmoni, mens vi nyder et ægte afrikansk tilbud.

95% af vores produkter er Vegan Friendly, Vi tester ikke på dyr og vores produkter er certificeret til miljøet.

Show More
Show Less

Thornybush Community Project

Gæsterne inviteres til at besøge fællesprojektet, der omfatter lokale initiativer til at levere tjenester til lokalsamfundene. Vilkår og betingelser er tilgængelige på anmodning. Der gælder yderligere omkostninger.

Show More
Show Less

Thornybush Game Lodge - Children's Activity

Thornybush Game Lodge byder børn i alle aldre velkommen. Børn under 12 år får en særlig rygsæk ved ankomsten og er inviteret til at deltage i de mange aktiviteter, der er tilgængelige. Aktiviteter og tidspunkter vil blive diskuteret med forældrene ved ankomsten. Thornybush Amani Spa tilbyder også børnebehandlinger mod et tillægsgebyr.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Thornybush Game Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål