WeTu Analytics

The Plettenberg

The Beach House

(1 unit / villa)

The Beach House har en rummelig terrasse med udsigt over både stranden og de omkringliggende bjerge i Plettenberg-bugten og er ideelt til at nyde udsigten i et eksklusivt rum med femstjernet service.

Gæsterne på The Beach House har nem adgang til The Plettenbergs hotelfaciliteter i de tilstødende bygninger, mens de stadig nyder privatlivets fred, som dette overnatningssted tilbyder.

To soveværelser med en-suite badeværelser fører off en stor stue med pejs, en spisestue og en lille service køkken. Der er desuden egen swimmingpool, fladskærms-tv og dvd-afspiller, satellit-tv og WiFi.

Beach House tilbyder 150m2 plads. Priser på The Beach House starter ved R 16 765.00 pr. enhed.

Show More
Show Less

The Lookout Villa

(1 unit / villa)

The Lookout Villa har udsigt over den naturskønne Plettenberg-bugt, og gæsterne kan forvente at blive forkælet på en af de mest eksklusive adresser i området. Podder med hvaler og delfiner, dart måger og havudsigt kan alle nydes fra denne særlige indkvarteringsmulighed på The Plettenberg.

Denne 190m2 villa med 3 soveværelser er en ideel mulighed for familier, med sin åbne plan lounge og spiseplads. Der er et velassorteret kabyskøkken, egen swimmingpool og have, fladskærms-tv og dvd-afspiller, satellit-tv og WiFi overalt. Samtlige værelser har eget badeværelse.

Højst to personer per værelse. Priser for Lookout Villa starter ved R 20 350.00 pr. enhed.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Plettenberg

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål