WeTu Analytics

The Plettenberg

Double Room

Dobbeltværelserne på The Plettenberg er elegant indrettet og har rummeligt soveværelse med eget badeværelse.

Aircondition og gulvvarme overalt på værelserne sikrer den ultimative komfort for gæsterne. Højst to personer per værelse. Hvert dobbeltværelse varierer i størrelse mellem 30-45m2.

Show More
Show Less

Luxury Double Rooms

Luksusdobbeltværelserne har eget opholdsområde, soveværelse med eget badeværelse samt aircondition og gulvvarme overalt. De er individuelt indrettede, så de afspejler de marine omgivelser omkring hotellet.

Samtlige luksusværelser har udsigt over den ubesmittede have på The Plettenberg. Højst to personer per værelse. Faciliteter i luksus dobbeltværelser, som varierer i størrelse fra 35-70m2.

Show More
Show Less

Luxury Double Sea View

De seks luksusdobbeltværelser med havudsigt har udsigt over den smukke Plettenberg-bugt og det omkringliggende hav.

Hvert værelse er så unikt som sin udsigt, med en sofistikeret individuel indretning ordning og tilbyder den ultimative komfort med et opholdsområde, brusekabine, aircondition og gulvvarme overalt.

Gæster kan nyde de smukke nuancer af solnedgang her fra deres værelser, og få en nærmere visning, når bælg af hvaler eller delfiner bevæger sig ind mod bugten.

Luksus-dobbeltværelserne med havudsigt spænder i størrelse fra 38-54m2. Højst to personer per værelse.

Show More
Show Less

Suite

De fem suiter har smagfuld indretning inspireret af den omgivende udsigt over Plettenberg-bugten og byder på en individuel palet, som gæsterne kan nyde.

En separat opholdsstue, soveværelse med eget badeværelse samt aircondition og gulvvarme overalt tilbyder luksus og komfort for gæsterne, så de kan slappe af og nyde hotellet og servicen.

Suiter spænder i størrelse mellem 48-70m2. Højst to personer per værelse.

Show More
Show Less

Premier Suite

Med syv individuelt indrettede Premier Suites, hvorfra man kan vælge på The Plettenberg, er gæsterne sikker på at nyde alle variationerne på disse værelser. Samtlige Premier-suiter har udsigt over det omkringliggende område, som kan nydes gennem franske døre.

Samtlige rummelige Premier-suiter har separat opholdsstue, satellit-tv og soveværelse med eget badeværelse. Der er aircondition og gulvvarme overalt.

Premier Suites spænder i størrelse mellem 50-78m2. Højst to personer per værelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Plettenberg

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål