WeTu Analytics

The Plettenberg

Double Room

De elegante dobbeltværelser på Plettenberg er individuelt indrettede og har et rummeligt soveværelse med eget badeværelse.

Aircondition overalt på værelserne sikrer ultimativ komfort for gæsterne. Højst 2 personer pr. værelse. Hvert dobbeltværelse varierer i størrelse mellem 30-45m2.

Show More
Show Less

Luxury Double Rooms

Hver med deres eget opholdsområde, soveværelse med eget badeværelse, samt aircondition overalt, Luxury-dobbeltværelserne er individuelt indrettede for at afspejle det marine miljø omkring hotellet.

Samtlige luksus-dobbeltværelser har udsigt over den pletfri have på The Plettenberg. Højst 2 personer pr. værelse. Faciliteter i Luxury Double Rooms, som varierer i størrelse fra 35-70m2.

Show More
Show Less

Luxury Double Sea View

De seks luksusdobbeltværelser med havudsigt har udsigt over den smukke Plettenberg-bugt og det omkringliggende hav samt udsigt over området.

Hvert værelse er lige så unikt som dets udsigt, med en sofistikeret individuel indretning og tilbyder den ultimative komfort med et opholdsområde, walk-in brusere, og aircondition overalt.

Gæsterne kan nyde de smukke nuancer af solnedgang her fra deres værelser, og få et nærmere kig, når bælge af hvaler eller delfiner bevæger sig ind mod bugten.

Luksus-dobbeltværelserne med havudsigt varierer i størrelse fra 38-54m2. Højst 2 personer pr. værelse.

Show More
Show Less

Suite

De fem suiter har smagfuld indretning inspireret af den omkringliggende udsigt over Plettenberg-bugten og tilbyder hver en individuel palet, som gæsterne kan nyde.

En separat opholdsstue, soveværelse med eget badeværelse, og aircondition overalt tilbyder luksus og komfort for gæsterne, så de kan slappe af og nyde hotellet og servicen.

Suiterne varierer i størrelse mellem 48-70m2. Højst 2 personer pr. værelse.

Show More
Show Less

Premier Suite

Med syv individuelt indrettede Premier-suiter, hvorfra man kan vælge på Plettenberg, vil gæsterne helt sikkert nyde alle variationerne af disse værelser. Samtlige Premier-suiter har udsigt over det omkringliggende område, som kan nydes gennem franske døre.

Samtlige rummelige Premier-suiter har separat opholdsstue, satellit-tv og soveværelse med eget badeværelse. Der er aircondition overalt.

Premier-suiterne varierer i størrelse mellem 50-78m2. Højst 2 personer pr. værelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Plettenberg

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål