WeTu Analytics

The Plettenberg

Restaurant at The Plettenberg

Den indendørs spiseafdeling tilbyder smuk udsigt over poolen og havet, mens den udendørs terrasse er perfekt til udendørs middage, med fascinerende havudsigt - især ved solnedgang.

Tro mod sit navn er restauranten kendt for sin havdusør, der henter inspiration fra det rige marine liv, der findes i Plettenberg Bay. Køkkenteamet, ledet af Executive Chef Kyle Macaskill, tilbereder innovative, bæredygtige skaldyrsretter sammen med et bredt udvalg af kød og grøntsager. I tæt samarbejde med lokale leverandører er ingredienser altid sæsonbestemte og holdes på et fremragende kvalitetsniveau.

Oprettet af Kyle for at afspejle en smag af bugten, signaturretter på restauranten inkluderer en række elegante skaldyr, Kød og vegetariske retter med et omhyggeligt kurateret vinkort, der afslutter den kulinariske oplevelse. Den afslappede poolmenu tilbyder solide retter, og gæsterne kan også bestille eftermiddagste.

Åbningstider
Morgenmad: 07h00 til 10h30
Eftermiddagste Menu: 12.00 til 17.00
Frokost/Middag: 12.00 til 22.00

Show More
Show Less

The Sandbar

Sandbar ligger ud for The Sun Lounge of The Plettenberg og er en udsøgt, moderne cocktailbar og lounge, der er frekventeret af lokale lånere samt sydafrikanere, der vælger at holde ferie i Plettenberg Bay.

Glaset, hvidt læder, marmor og naturlige eg finish blander sig til at danne et slående design, fremhævet af smart belysning. De store fotografiske paneler på væggene tilbyder et udendørs perspektiv af Plettenberg Bay-området.

Hele dagen er The Sandbar det perfekte mødested for drinks og te, og om aftenen er den ideel til at nyde prisbelønnede sydafrikanske vine, et udvalg af champagner og et udvalg af omhyggeligt fremstillede signaturcocktails.

Åbningstider
Daglig fra 11:00 til 23h30

Show More
Show Less

Tea Time

Vores berømte eftermiddagste serveres med det fineste udvalg af te eller kaffe, samt MCC eller Champagne efter anmodning.

Uanset om du fejrer et engagement eller baby shower, fødselsdag eller bar mitzvah eller en virksomhedsfunktion, kan vi skræddersy begivenheden til dine behov og tilbyde det perfekte sted for din do - det være sig på Blue Wing med 180 graders havudsigt, vores restaurantterrasse eller den intime Summer Lounge.

BOOKINGER AFGØRENDE

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Plettenberg

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål