WeTu Analytics

The Plettenberg

A CULTURAL SOJOURN

Plettenberg Bay er den ultimative badeferie og byder på et væld af varierede og unikke oplevelser for alle aldre. Det er en destination med et tempereret klima året rundt, smukke strande og uovertruffen natur - det er også en destination, der har en kultur af bevarelse, levende historie og årlige begivenheder og festivaler samt et blomstrende kreativt fællesskab.

Plettenberg ligger i gåafstand fra Lookout Kunstgalleri. Etableret i 1974, dens samling af kunst (fra keramik til malerier) fokuserer på Sydkap og Sydafrika. Du kan også komme til hjertet af Pletts kunstsamfund på Old Nick Village, et netværk af restaurerede kulturarvsbygninger i frodige, indfødte haver og boliger bosiddende fine kunstnere og mestre. Find lokalt design, underholdning og meget mere.

En anden interessant kreativ kulturel udflugt er at Global Village, en malerisk shopping landsby fyldt med kunst og håndværk leverandører at opdage. Hele familien vil elske det.

Apropos familievenlige muligheder, besøgende vil også nyde Adventure Land i Harkerville, med aktiviteter lige fra vandrutsjebaner til quad cykler. Et andet must-visit er Plett Puzzle Park, med sin livsstørrelse 3D labyrint, skoven puslespil gåtur, der bugter gennem den naturlige skov, og et reb labyrint for børnene.

Plettenberg Bays rige økosystemer understøtter mange slags skabninger, store og små, og som sådan er der et skarpt fokus på bevaring. Der er en række parker, der tilbyder unikke møder med dyrelivet.

En af de mest berømte er Monkeyland, et fristed for forskellige arter af fri roaming abe; besøgende kan slutte sig til dem i skoven på en „abe safari“. Beliggende ved siden af er Birds of Eden, som siges at være den største free-flight voliere i verden. Tænk indfødte skov med vandfald og forhøjede gangbroer. På Elephant Sanctuary besøgende kan røre, fodre, gå samt ride afrikanske elefanter. Der er mange sådanne oplevelser, og nogle omfatter rovfugle, slanger, ulve og meget mere.

Med sin smukke baggrund og effektive infrastruktur er Plettenberg Bay vært for mange årlige festivaler og arrangementer; også holde øje med regelmæssige koncerter. Nogle af højdepunkterne i kalenderen omfatter Tour de Plett, Whale Rally, Plett Fringe Festival og senest Plett Food Film Festival.

Show More
Show Less

BAYS, BEACHES and BEAUTIFUL FORESTS

Plettenberg Bay, gemt pænt ind i Garden Route, kan prale af gyldne strande, en robust halvø og tætte grønne skove. Der er så meget at se og opdage, der er rig på eventyr, erfaring og spektakulær sightseeing.

Er du på udkig efter en afslappende ferie ved havet? Plettenberg, der ligger på en klippefyldt forgrund med udsigt over havet, bjergene og strandene, er den ultimative base, hvorfra man kan udforske de mange udendørs aktiviteter.

Plettenberg Bay har nogle af de smukkeste strande i Sydafrika, hvor aktiviteter såsom surfing, kajaksejlads og skimboarding er populære. Plett siges at have det næstmest tempererede klima i verden (efter Hawaii), og dens strande kan besøges året rundt, med nogle blot en kort gåtur fra hotellets dørtrin.

Rejsende kan tage til stranden fra The Plettenberg, ned en sti duftende med fynbos og med en smuk udsigt over havet. Beliggende i nærheden ligger Lookout Beach: perfekt til familier, de små kan plaske i lagunen og bygge sandslotte på kysten. Der er også masser af aktiviteter for alle aldre, herunder kajaksejlads på lagunen eller surfing i havet.

Robberg 5 er en populær badestrand, som også er kendt for bodyboarding og surfing. For en lang gåtur langs en uberørt kyststrækning er Keurboomstrand kun billetten (surfere elsker også denne strand).

Dem, der blot ønsker at slappe af på kysten, kan nyde landbaseret hvalsafari (i sæsonen) eller spion delfiner spille i surf.

Et must-visit sted er Robberg Naturreservat. Fordyb dig i den vilde naturlige skønhed på stranden, som strækker sig kilometer mellem Robberg-halvøen og Beacon Island. Eller hvis du kan lide lidt travle ting, kan du tage til Central Beach for at få et stykke Plett liv; meget populært til surfing, er det også lanceringsstedet for marine safarier, dykkerchartre og kajakture.

Langs Garden Route, vil besøgende finde et stort udvalg af eventyrsport, fra ridning til bungee hoppe.

For et fugleperspektiv er Bloukrans bungee jump verdens højeste kommercielle bro jump (216m) og ligger midt i skønheden i Tsitsikamma Forest. Skydive i Plett for hvad der siges at være „den mest naturskønne drop zone i verden“. Og holde tingene himmel højt med en Tsitsikamma baldakin tour, hvor deltagerne følger et kursus 30m over skovbunden.

De, der kan lide at bo tættere på jorden, vil nyde Outeniqua cykelstier, selvstyrede stier i Harkerville kystskove og marine reserve.

En anden must-see site er Groot Boom i Tsitsikamma National Park (et mangfoldigt og smukt reservat, der omfatter fem økosystemer, med mange aktiviteter og vandrestier). „Big Tree“ er en Outeniqua yellowwood, hjemmehørende i montaneskovene i det sydlige Afrika; det anslås at være mellem 600 og 1 000 år gammel, og siges at være Sydafrikas ældste yellowwood.

Golf er også meget populær langs Garden Route, som blev opkaldt 2014 Golf Destination of the Year for Afrika og Golfstaterne. Øv dit sving på en række smukke golfbaner, midt i fantastisk natur.

Show More
Show Less

OCEAN BLUE ADVENTURES

Ocean Blue Adventure ligger i kystbyen Plettenberg Bay (20 minutter fra Knysna) og tilbyder en sjælden og kraftfuld oplevelse gennem tilladt bådbaserede hvalsafari og delfin møder. Vi tilbyder også en „at one with the ocean“ kajaktur tur, og township tours. Alle ture er guidet med ekspert besætning og rejsearrangører, der er internationalt kvalificerede. Ring til os i dag for en booking eller flere råd. Ocean Blue er en licensindehaver af SABWWA, som gør det muligt for os at nærme os hvaler fra 50 meter i stedet for 300 meter. Hvis hvalerne nærmer sig vores fartøj, behøver vi ikke at flytte væk. Gæsterne får derfor en up tæt oplevelse med disse majestætiske pattedyr i bugten.

Sommer = delfin sæson
Om sommeren har du en stor chance for at se de sjældne Humpback Delfiner findes i kun bestemte områder af den sydafrikanske kystlinje! Du vil også se Bottlenose Delfiner og Common Delfiner... Vi vil også tage dig til Robberg Seal Colony, hvor du vil se omkring 5.000 sæler i deres naturlige miljø.

Vinter = hval Sæson
Om vinteren har du en meget høj sandsynlighed for at se Sydlige Højre og Pukkelhvaler. Vores ture omfatter Robberg Seal Colony (hjemsted for +- 5000 sæler) og andre marine liv af dagen.

Show More
Show Less

SCUBA DIVING

Dykning eller tage dykkerkurser og chartre omkring Plettenberg Bay.

Der er dykning for alle niveauer af erfaring (herunder børn) på Plettenberg Bay koralrev. Seal dyk, natdyk og shore dyk, i og uden for bugten, vil bringe dig maske til næse med over 100 arter af fisk. Hvis du er heldig, kan du endda finde dig selv blandt en kapsel delfiner.

Shore dykker på tilbud inkluderer Redbait Reef, kendt som Bugens 'house reef', som er fantastisk for begyndere eller mindre erfarne dykker. Det er let tilgængeligt fra stranden og dens rigelige naturlige lys er en velsignelse for undersøiske fotograf.

Køb et billigt engangs undervandskamera, hvis du aldrig har prøvet dette før og snap op reef fisk, blæksprutter, hajer, søpindsvin, anemoner og squishy svampe.

Du bliver nødt til at svømme en kort vej for at nå Shallow Blinders, et 3-pinnacled koralrev, der nærer snesevis af fisk. Tjek ragged-tand, pyjamas og leopardhajer plus stråler, blæksprutte, blæksprutte og boxfish.

Svøm lidt længere ud til Blinders Reef, hvor muren venter på dig: En teknisk-farverig drøm om bløde koraller og dens mange denizens, herunder orange væg svampe, blå kordrenge, jordbæranemoner og, overalt du ser, flerfarvede koraller.

Hvis du er fisker, tag din stang ud til havet og håb om blacktail, rød romersk, gullig rock torsk eller den yderst velsmagende galjoen.

Show More
Show Less

KEURBOOMS RIVER CRUISE

Oplev Keurbooms River Nature Reserve, læn dig tilbage og slap af med en iskold drik, og lad dine øjne og sind være fyldt med majestætiske landskaber, mens du glider langs flimrende farvande, der kaskader med en tæt uberørt skov, der beklæder din bugtende rejse. Lad dine ører være lydhør over for de mægtige lyde fra vores naturlige orkester af fuglekald forstærket af vores amp teater af kløfter.

Dette er en realitet for Keurbooms River Ferries og vores gæster, der tager denne rejse med os.

Denne ærefrygtindgydende rejse er kun et fugleopkald væk fra Plettenberg Bay og et stenkast væk fra Knysna Waterfront i Garden Route, Western Cape. Bådene afgår hver dag, hver rejse er to og en halv times ren fornøjelse for folk i alle aldre, herunder dem af os, der er fysisk udfordret.

Vi kan rumme store grupper, eller hvis du ønsker at have en privat oplevelse, kan du chartere et af vores skibe.

Denne skov- og slugteoplevelse er kun tilgængelig via den uberørte Keurbooms flodmunding, så følg os på en mindeværdig rejse og kom og føl en del af, hvad der er tilbage af en engang mægtig Knysna Skove.

Show More
Show Less

BLOUKRANS BUNGY JUMP

Den Bloukrans Bungy er verdens højeste kommercielle bungy bro. Det er også den højeste kommercielle naturlige bungy jump i verden. Vi har haft en række verdensrekorder forbundet med Bloukrans. I 2003 blev Bloukrans bungy anerkendt som verdens højeste kommercielle bungy jump. I 2008 var vi en del af to verdensrekorder. Veronica Dean udførte 19 bungy spring på en time og Bill Boshoff udførte 101 spring i en 24 timers periode. Bills verdensrekord blev efterfølgende overgået, men i 2011 fik vi Scott Hunty til at genvinde verdensrekorden med 107 spring i 24 timers perioden.

Bloukrans Bridge er 216 meter (709 fod) over floden Bloukrans. Vores bungy jump operationer er åben 365 dage om året under alle vejrforhold (undtagen gale force vind)

Vores primære fokus er at opretholde de højeste sikkerhedsstandarder for vores operationer, så bungy jump kan opleves og nydes af alle. Alle vores operationer er dækket af omfattende offentligt ansvar.

Vi er glade for at annoncere vores online butik er nu live... Vi anbefaler, at du pre bog nogen spring ikke mindre end 48 timer i forhånd— især hvis det er en gruppe booking. Dette vil gøre det muligt for os at planlægge vores dag mere effektivt og behandle dine hopper/jumpere mere tidsmæssigt.

Show More
Show Less

TSITSIKAMMA CANOPY TOURS

Tsitsikamma Canopy Tour© er et unikt øko-vildmark eventyr, der finder sted i den storslåede Tsitsikamma indfødte regnskov.

Den første af sin art i Afrika involverer baldakinen tur fra en platform til en anden langs et stålkabel suspenderet op til 30 meter over skovbunden...

De fleste platforme er placeret i gigantiske Outeniqua Yellowwood træer. Landskabet og fuglelivet er spektakulære og professionelle guider giver interessante fakta om skoven økologi i løbet af 2½ til 3 timer.

Konceptet om at lede folk gennem den øvre baldakin af en regnskov stammer fra Costa Rica, hvor eventyrlystne biologer udtænkt nye metoder til adgang til skoven baldakin for at gennemføre forskning på det uopdagede baldakin økosystem. Ideen udviklede sig hurtigt til en betagende form for økoturisme, som gjorde det muligt for folk at komme ind og opleve et tidligere utilgængeligt naturmiljø.

Opførelsen af Tsitsikamma Canopy Tour© er blevet udført i overensstemmelse med strenge anlægsstandarder. Systemet blev designet og skabt af en eventyrlig civilingeniør, der konstruerede en lignende baldakin tour i Costa Rica. Koncept til færdiggørelse tog fjorten og en halv måned.

Turen begynder med en detaljeret sikkerhedsbriefing efterfulgt af en „kitting up“ session, hvor fuld kropssele, remskiver og klatreudstyr udstedes og kontrolleres. En kort køretur ind i Tsitsikamma skov, og det er tid til abe rundt!

Fra starten på lanceringsplatformen udfolder en ny verden sig som en blidt glider på et stålkabel til den første træplatform. Alle grupper eskorteres gennem skoven baldakin af en ledende guide og en følgeguide for at sikre din sikkerhed, når du glider fra træ til træ. Platformene, der er bygget højt op i den gigantiske Outeniqua Yellowwoods, giver et utroligt syn på denne fortryllende nye verden - enhver frygt for højder er snart tabt, når du samles i dine nye omgivelser.

Tilbring et par minutter med at slappe af, mens dine guider entusiastisk forklarer skovens økologi - peger på forskellige træer og de storslåede gigantiske bregner langt under. Fuglelivet er utroligt. Knysna Loeries, observationer af den undvigende Narina Trogon og Vervet abe er ikke ualmindelige.

Tsistikamma Canopy Tour© består af 10 platforme og 10 'fufi' dias, hvoraf den længste er 100m! Omkring tre timer senere forlader du skoven, efter at have foretaget en rejse af livet. De har bidraget til skabelsen af nye arbejdspladser og hjælper skovregenereringsprojektet.

Show More
Show Less

OUTENIQUA BIKING TRAILS

Haven Route er hjemsted for nogle af de mest ekstraordinære mountainbike i amtet. Fra de frodige skove og søde smagning vandløb til de spektakulære højder af Outeniqua-bjergene dette område har det hele. Det er vores hensigt at vise disse behagelige stier på en sikker og behagelig måde.

Vores stier er velegnede til alle mennesker med et moderat niveau af fitness. Personer med tvivl om deres fysiske evner anbefales at konsultere deres læger og ringe til os, før de deltager.

Rider sikkerhed er af største betydning på alle vores ture. Mountainbiking er en farlig sport, og alle vores ture omfatter en række terræn- og rideforhold. Hvis en sektion ser vanskelig ud, tøv ikke med at gå den. Guiderne vil altid være til rådighed for at hjælpe. Hjelme er en nødvendighed, disse kan købes eller lejes hos os. Alle guider bærer et førstehjælpskasse.

Outeniqua Cykelstier tager lav effekt ridning og camping alvorligt, og opfordrer alle ryttere til at gøre det samme. Vi mener, at dette er nødvendigt for at sikre fremtidig nydelse af de resterende skove.

Show More
Show Less

MONKEYLAND PRIMATE SANCTUARY

Monkeyland åbnede sine døre for offentligheden den 6. april 1998. Vores unikke primathelligdom er i øjeblikket den øverste øko-turisme attraktion på Garden Route og af meget sunde og solrige grunde. Monkeyland har fanget hjerter af besøgende i sine bestræbelser på at rehabilitere og frigøre tidligere primater i bur. Helligdommen er enestående, da det henvender sig til flere arter af primates, der ikke er bur. De er fri til at bevæge sig omkring skoven, og det gør de mest harmonisk.

På Monkeyland er vægten på at søge efter primaterne, og belønningen at se de forskellige arter, som de er beregnet til at være: fri og i et naturligt habitat. Overførslen af oplysninger om disse fascinerende skabninger forbedrer dit besøg på helligdommen under en safari. Safarierne udføres af flersprogede spil rangers og er sjove, spændende og uddannelsesmæssige. Vores gæster forlader vores fristed med en større forståelse af verdens primater og de trusler, de står over for.

På de guidede safarier kan du forvente at se en række primater, lige fra Gibbons i Asien til Lemurerne i Madagaskar. De kyndige rangers vil fortælle dig alt om disse fascinerende pattedyr, når du støder på dem, der strejfer frit i skoven. De peger også på, identificerer og forklarer livets mange vidundere i skoven, fra fuglens rige mangfoldighed til selve skovens indviklede arbejde.

Monkeyland giver de primater, der bor her, et stabilt miljø, et med permanens og hvor der absolut ikke er nogen udnyttelse. Hos Monkeyland overskrider plejen reglerne om dyrevelfærd. Monkeyland er, vigtigst af alt, et sted, hvor primater rehabiliteres både fysisk og følelsesmæssigt. Vi stræber efter at opnå en effektiv balance mellem bevarelse og økonomisk virkelighed. Det er derfor turismedrevet og fuldstændig bæredygtig. En abe safari er meget mere end bare en uforglemmelig skov eventyr; det er køretøjet, der giver dig mulighed for at blive en del af vores rehabiliteringsproces.

Det er på grund af helligdomme som Monkeyland, der går ud over idealismen, og som stræber efter at gøre noget positivt, at vi kan se frem til en mere optimistisk fremtid.

Show More
Show Less

BIRDS OF EDEN

Fugle af Eden, er Garden Route helt egen verdensklasse gratis flyvning fugl fristed.

Den unikke to hektar kuppel (verdens største) strækker sig over en kløft af indfødte skov. Helligdommen har sin egen mystiske ruin, som inkorporerer en walk-behind vandfald. En anden funktion er dens amfiteater, som har mulighed for at sætte over 200 besøgende.

Ligesom Monkeyland, det populære primatfristed ved siden af, har Birds of Eden sin egen baldakin gåtur, mens den er kortere end 128m broen på Monkeyland, den hænger over skyerne. Beslutningen om at udvikle Fugle of Eden skyldes behovet for at skabe et sikkert miljø, hvor at frigive en stor samling af free-flight afrikanske fugle, miniature aber og helligdommen også gør det muligt for fugleejere at ansøge om at frigive deres selskabsdyr fugle i helligdommen, efter at have gennemgået rehabilitering.

Fugle of Eden åbnede for offentligheden den 15. december 2005.

Show More
Show Less

LAWNWOOD SNAKE SANCTUARY

Lawnwood Snake Sanctuary tilbyder timeløn informative, interaktive ture for alle aldre med over 100 slanger og andre krybdyr at se. Åben dagligt 09:00 - 17:00. Vi tager højde for slangefobikken til slangeelskeren.

Deltag i en times guidet tur bestående af en indfødt slange pit, forskellige udendørs udstillinger, en stor kuppel boliger sydafrikanske og eksotiske slanger, efterfulgt af enorme pythoner, overvåge firben og krokodiller. For turen skal du sørge for at medbringe et kamera og komfortable vandresko.

Nyd en skovtur, rolige picnic steder og interagere med vores forskellige andre skabninger. Hvis du ønsker de mindre eventyrlystne, kan du slappe af i teværelset eller udforske curio-butikken.

Show More
Show Less

RADICAL RAPTORS

Radical RAPTORS er et rehabiliteringscenter, der sigter mod at bevidstgøre samfundet og redning, rehabilitering og udsætning af rovfugle.

Centret åbnede ved Heath i Plettenberg-bugten, Garden Route den 6. december 2008. Radikale raptorer opererer direkte i henhold til de regler og forskrifter, der er fastsat af Cape Nature Conservation.

Radical RAPTORS bestræber sig på at stille faciliteter til rådighed på stedet til behandling af skadede rovfugle og passende sikker opstaldning til fugle, der behandles.

Gennemprøvede falkejeknikker anvendes under hele rehabiliteringsprocessen for at sikre, at fuglene udøves og plejes optimalt.

Frigivelsesprocessen indebærer intensivt træning af raptoren for at sikre, at den er egnet og i stand til at jage efter sig selv. Før frigivelsen undersøges, vejes og måles fuglen grundigt, og alle data registreres.

Håndhævede raptorer klassificeres som menneskelige aftryk, der har identificeret sig selv som mennesker. Menneskelige aftryk vil ikke avle naturligt og er derfor ikke udløselige kandidater. De vil kræve territorier endnu ikke producere afkom. RACALD RAPTORS anvender menneskelige aftryk og fugle med permanente skader som ambassadører i vores uddannelses- og økoturismeprogrammer.

Show More
Show Less

LOOKOUT ART GALLERY AND SHOPS

Leder du efter et smukt stykke sydafrikansk kunst? Derefter stopper ved Lookout Art Gallery, som har været i Plettenberg Bay siden 1974. Du vil finde en samling af originale kunstværker, der er repræsentative for den sydlige Cape.

Kom og se nogle af de bedste moderne sydafrikanske kunst, som omfatter en række medier - keramik, skulptur, glasarbejde og malerier.

Du er velkommen til at gennemse, og hvis et eller flere af malerierne tager din fancy, vil du være glad for at vide, at galleriet er i stand til at pakke og sende værkerne over hele verden. Nogle af kunstneren til huse på galleriet er Sue Kemp, Sam Nhlengethwa, Roelof Rossow, Ruth Squibb, Myfanwy Bekker og Paddy Starling for blot at nævne nogle få.

Show More
Show Less

OLD NICK VILLAGE

Old Nick Village i Plettenberg Bay er en milepæl shopping destination på Garden Route, byder på en eklektisk samling af butikker ejet af kreative producenter, designere og kuratorer, Old Nick Village er så meget mere end et indkøbscenter det er en virkelig sensorisk oplevelse for hele familien såvel som for kræsne køber. Oprindeligt bygget helt tilbage i 1880, Old Nick Village har en lang og rig handelshistorie, find ud af mere her.

Hver onsdag er vi vært for Mid Week Market, hvor du kan finde hjemmedyrkede frugter og grøntsager, etisk opdrættet kød og mejeriprodukter samt andre lokale, naturlige og hjemmelavede produkter.

Old Nick Village har en nøje udvalgt blanding af handlende, der alle er kreative producenter i sig selv. Hver butik har sin egen individuelle signatur, der forbedrer din shopping oplevelse, og de fleste leverer deres varer til engrosmarkedet.

Show More
Show Less

GLOBAL VILLAGE

Træd ind i en verden af omgivende ro, hvor en rigelig samling af tilbehør venter på din uforstyrrede udforskning. Alle varer er personligt udvalgt af globetrotting ejere, Ken og Cath Heyns.

Global Village er åben hver dag i året fra 09:00 til 17:00, herunder weekender og påskeweekend. Lukket juledag.

Show More
Show Less

SKYDIVING

Lev livet fuldt ud! Oplev frit fald over en af de mest naturskønne faldzoner i verden. Start oplevelsen med en kort briefing. Derefter nyde en 20 minutters flyafgang til 10.000 fod, over Knysna skove og Plettenberg Bay kystlinje. Nu stopper den afslappede, naturskønne flyafgang, og adrenalinen begynder at pumpe, når du forlader flyet med din Tandem Master og oplever suset af et 35 sekunders frit fald ved 200KPH!

Når baldakinen åbner, vil din instruktør glide dig ned for en sikker landing.

Show More
Show Less

SURFING

Lær at surfe med professionelle instruktører og opleve den lokale surf kultur.

Plettenberg Bay er en af de smukkeste surfing destinationer på Garden Route, med uberørte strande, rent, varmt vand og moderate svulmer giver nogle af de bedste strandpauser, når du rejser på Garden Route.

Show More
Show Less

HORSE RIDING

Hestestier med erfarne guider for begyndere til erfarne ryttere ride gennem naturskønne enge af indfødte fynbos

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Plettenberg

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål