WeTu Analytics

Forest Chem Chem

Private Game Drives on the Private Concession

På Forest Chem Chem har hvert ophold privat køretøj og Chem Chem guide.

Oplev denne utrolige vildmark med en af vores ekspert feltguider, fra sædet af en 4x4 Land Rover. Køretøjerne sidder mellem fem og otte passagerer.

Ingen skarer garanteret med 16 000 ha! Hold øjnene åbne for elefant, leopard, løve, gepard, giraf, zebra...

Show More
Show Less

Sundowners on the edge of Lake Burunge

Der er lidt at slå en afrikansk solnedgang og nyde displayet med solnedgange i udkanten af Lake Burunge.

Show More
Show Less

Day trips to Tarangire National Park

Udforsk spil-rige miljø i den betagende Tarangire National Park fra komfort i en åben 4x4.

Hvis du vil besøge Tarangire, kan du vælge enten en hel eller halv dags udflugt, som omfatter en picnic morgenmad eller frokost på et privat sted. Forvent store elefantbesætninger og store baobabs.

Show More
Show Less

Open-flame Cooking Together

Saml omkring ilden med venner og familie. Opnå dagens observationer og oplevelser, mens du laver mad over åben ild under vejledning af betroede kokke.

Show More
Show Less

Family Safaris

Forest Chem Chem byder børn fra 6 år (2019) og alle aldre n 2020.

Holdet vil skabe uforglemmelige minder ved at lære bushfærdigheder fra Maasai krigere: hvordan man laver ild, brug en bue og pil, kast et spyd. Et besøg på lokale skoler og landsbyer vil udsætte dem for forskellige kulturer. Børn kan bygge en genanvendelig fodbold, følge dyreliv spor og dekorere safari-tema cupcakes.

Show More
Show Less

Sunrise Hill Climb

Der er en fredfyldt skønhed til et landskab ved daggry. Klatre bakkerne mellem Chem Chem Lodge & Litle/Forest Chem Chem med din guide til at stirre over storheden af det land, vi arbejder for at beskytte whille solen velsigner en ny dag i Afrika.

Show More
Show Less

Big Game & Wildlife Walking

En af de veluddannede feltguider vil lede dig i en søgen efter at genkende og spore dyr spoor. Du vil bogstaveligt talt følge i deres fodspor — ofte tager dig inden for 15 meter fra disse majestætiske dyr. Hør dem, se dem, lugte dem.

Show More
Show Less

View from the Top

Der er ingen udsigt som den fra himlen. Flyv over Burunge Wildlife Management Area, og oplev den episke andel af Burunge Wildlife Management Area med et udvalg af helikopterflyvninger eller luftballoning.

Show More
Show Less

School Trips & Cultural Tours

Besøg en af skolerne støttet af Chem Chem Association. Deltag i en improviseret fodboldkamp med børnene, del afrikanske sange og dans med dem. Du kan endda undervise i matematik, geografi eller engelsk lektion. Lær af dem, som de lærer af dig.

Udvid dine kulturelle horisonter og mød Choroko, Maasai chef, og nogle af hans koner; Sindani, Seeki, Nebulu og Nemburis. Nyd en autentisk oplevelse, der deler historier og lærer om Maasai-kulturen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Forest Chem Chem

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål