WeTu Analytics

Mosaic Lagoon Lodge

4x4 Beach Excursions to adjacent Walker Bay Beach

Placering sætter Mosaic bortset fra alle andre, med Walker Bay ved siden af. Fra Lagoon Lodge, hop ind på et åbent 4x4 køretøj og oplev fynbos, fugle og den uberørte Walker Bay Beach og Nature Reserve og nyd smukke solnedgange over havet. Kanapéer og drikkevarer nydes, mens du ser på seværdigheder i det fascinerende marine liv.

Mellem juni og december migrerer sydlige højre hvaler fra Antarktis til læ af Walker Bay til retten, parre og kalv. Hvaler kan ses fra toppen af sandklitter, mens du nipper til en yndlingsdrink. September til november er højden af hvalsæsonen.

Show More
Show Less

Quad Biking on Mosaic

Guidede quad-bike ture vil tage dig på opdagelse gennem fynbos klædte bakker, lagunevådområder og spotte fantastiske fugle. Kør langs kanten af lagunen eller op til høje punkter på Mosaic med 360 graders udsigt over havet, lagunen og bjergene. Mosaik's professionelle guider gør skabningens snørklede levende.

Show More
Show Less

Boat Cruise on the Hermanus Lagoon

Bestyr „Lady Stanford“ fra bredden af Stanford på Kleinr-floden for en udflugt blandt vandfugle og de tårnhøje Overberg-bjerge. Drikkevarer og snacks nydes under cruising.

Show More
Show Less

Kayaking on the Hermanus Lagoon

Glide i en kajak på lagunen for at støde på de fantastiske blå kraner og vandfugle i det naturlige vådområde på Mosaic, som er et proklameret fuglereservat. Eller kajak til mundingen af lagunen til den smukke hvide sand Grotto Beach.

Show More
Show Less

Milkwood Spa at Mosaic

Mosaic er et sted at fokusere på sundhed i sind, krop og sjæl, så vi kan leve vores liv fuldt ud og nyde alt, hvad der er godt. Det er et sted at være omgivet af ærefrygt inspirerende skabelse; opdage naturen; ånde frisk luft; engagere sig i sunde aktiviteter; styrke os selv med sund mad; og blive forynget på mosaik Milkwood Spa.

Vi bruger udelukkende naturlige spa-produkter af høj kvalitet fra afrikansk oprindelse. De er pakket med botaniske ekstrakter, antioxidanter og omega olier, der nærer vores hud og stimulerer vores lugtesans. Ansigtsbehandlinger er lavet med premium Elemis produkter og Elemis BIOTEC maskine til de glatteste hudresultater.

Spa-behandlinger kan være indendørs vores udendørs under en privat frodig baldakin af mælketræ blade med udsigt over lagunen, hvor du også kan nyde en varm forfriskende udendørs bruser. Blød musik og lyde af fugle lette dig ind i afslapning som vores fremragende terapeut forkæler dig. Forkæl dig i MOZIZA Milkwood Spa oplevelse, hvor du vil blive plejet ind i en wellness sindstilstand.

Show More
Show Less

Spectacular Flora on Mosaic

Cape Floral Kingdom er et sandt vidunder i verden, der har den rigeste tæthed af plantearter på jorden ∙ 8.600 med næsten 6.000 forekommer ingen andre steder på jorden. Fynbos, Afrikaans for „fin busk“, er den unikke type vegetation, der dannede millioner af år siden fra aske af tørkestressede skove. Du vil blive guidet langs lagunen kant og vådområder for at opdage indviklede plante-dyreforhold og vigtigheden af at bevare dette unikke blomsterrige.

Show More
Show Less

Fantastic Bird Watching on Mosaic - Almost 200 species

Uanset om fugl ser fra en privat dæk eller på en guidet tur eller quad bike tur, fuglene på Mosaic glæde entusiaster. Over 140 fuglearter er hjemsted for Mosaic. Vandfugle langs kysten er lige så mange som de arter, der findes på fynbos dækkede kalksten højder. Blå kraner reden i fuglehelligdommen på Lagoon Lodge, flamingoer krydse lagunen er masse, brogede kingfishers kan ses jagt efter mad og ugler spottes dag og nat. Tjek vores fulde liste over fugle.

Show More
Show Less

Area Activity - Archeological Cave Tour

Lige nede ved kysten fra Mosaic ligger en af de vigtigste arkæologiske kulturarvssteder i Vestkap, Klipgat Cave. Dette hulesystem blev dannet for millioner af år siden, og det menes var besat af mennesker op til 70.000 år siden. Khoikoi-folket besatte dette hulesystem og levede på skaldyr og dyr i området på det tidspunkt. Hulen kan turneres, og en 8 km strandgåtur kan nydes sammen med solnedgange på stranden og 4x4 tur tilbage til Mosaic.

Show More
Show Less

Area Activity - Whale watching & Marine Ocean Tours

Mellem juni og december vandrer sydlige højre hvaler fra Antarktis til den sydlige spids af Afrika til retten, parret og kalv. Walker Bay er det bedste sted i verden at se disse enorme pattedyr. Denne tur tager dig med båd på jagt efter Marine Big 5: Hvaler, Great White Shark, afrikansk pingvin, Cape Fur Seal, og delfin.

Show More
Show Less

Area Activities - Shark Cage Diving

Lær om kredsen af marine liv på denne bådtur, der tager dig til Shark Alley, mellem Dyer Island og Geyser Rock, hjemsted for 60.000 Cape Fur Seals. Store hvide ses fra båden og i et sikkert bur lige under overfladen af vandet. Oplevelsen af at være øjen-til-øje med disse store skabninger er simpelthen spændende!

Show More
Show Less

Area Activity - Scenic Tour by plane

Flyvende over Walker Bay giver dig en af verdens mest spektakulære udsigt over bjerge, hvide sandstrande, klitter og marine liv. Fra luften kan du forstå den enorme størrelse af sydlige højre hvaler og forhåbentlig fange et glimt af en kalv, der lærer at humle eller bryde. Awesome naturskønne flyrejser er tilgængelige gennem hele året.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Mosaic Lagoon Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål