WeTu Analytics

Mosaic Lagoon Lodge

Skjult blandt gamle milkwood træer, opdage et sted med ekstraordinær skønhed til kontemplation og eventyr. Mosaic ligger i nærheden af den maleriske landsby Stanford og er Capes svar på den luksuriøse afrikanske helligdom lodge.

En af Sydafrikas fineste skjulte perler på Cape Whale Coast, Mosaic er på Hermanus Lagoon, ved den uberørte Walker Bay Beach på Atlanterhavet og har storslået udsigt over Overberg bjergene. Mosaic er et boutique-feriested, hvor luksus er snoet med jordisk skønhed og himmelske nattehimmel.

Som navnet antyder, Mosaic tilbyder den mest mangesidede oplevelse i området med 1000 hektar bevaringsjord og over 3 km facade på den smukke Hermanus Lagoon. Aktiviteterne på Mosaic omfatter at være nedsænket i fantastiske fynbos blomster og fugleliv i Cape Floral Kingdom, lagunen krydstogter, fantastiske strande, fascinerende marine liv og nogle af verdens smukkeste vinlande. Dette er toppet af med varmt smilende personale serverer friske retter parret med lækker sydafrikansk vin. Mosaic er også centralt beliggende til hvalsafari, marine ture, hajburdykning og udforske Overbergs vinregion, og det perfekte sted for naturelskere og aktivitetskere.

For det ultimative private tilflugtssted indfanger Lagoon Lodge essensen af ro med blot fem safari-suiter vævet ind i en gammel milkwood-lund. Et forkælet ophold her er altomfattende af måltider, eventyraktiviteter og husdrikkevarer/vin/øl/spiritus. Afslappende massage-, hud- og neglebehandlinger kan nydes i Mosaic Rain Spa (enten indendørs eller udendørs) med økologiske produkter fra regnAfrika (mod betaling).

Efter et strejf af fuglekiggeri fra en afsondret veranda skal du gå ned ad strandpromenaden under en baldakin af træer til den opvarmede dybe pool med udsigt over bjergene og lagunen, hvor foretrukne vandfugle kan spottes. Drikkevarer og måltider deles udendørs eller i spisestuen ved en pejs, der vil varme ens sjæl.

Køkkenet på Mosaic er frisk, lækker og kreativ beherskelse af vores kok, vores bager, vores gartner og lokale producenter. Morgenmaden er en solid morgenmad med friskbagte muffins, hjemmelavet syltetøj, frisk frugt og et varmt måltid. Frokost serveres gourmet picnic stil udendørs eller omkring flammende brande, når der er en chill i luften. Sumptuous middage er tilberedt af kokken og bygget op omkring økologiske grøntsager fra haven og lokale årstidens råvarer... og bedst parret med fin sydafrikansk vin fra Mosaic kælderen!

Og efterhånden som aftenen falder, ses solens udsøgte farver over lagunen og den herlige flade af den stjernefyldte sydafrikanske himmel.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Mosaic Lagoon Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål