WeTu Analytics

Wilderness Little Mombo

Wilderness Little Mombo – Game Drives *

Udforsk Mombo Private Traversing Area med spildrev, der afslører det rige dyreliv i lokaliteten, fra rovdyr til bytte. Dette er en virkelig rigelig jagtplads for leoparder, og store stolthed af løver. \

* Bemærk venligst, at da lejren ligger i Moremi Game Reserve, er natkørsel ikke muligt på Wilderness Little Mombo.

Show More
Show Less

Wilderness Little Mombo – Bush Brunch

Oplev en overdådig brunch med vores oplevelse uden for lejren, så du kan bruge så meget tid ude i bushen som muligt. Nyd fremragende mad i de smukke naturlige omgivelser efter et spændende spildrev.

Show More
Show Less

Wilderness Little Mombo – Hides

Brug tid på vores huder, til enestående visning af fugle og dyr. Ideel til ivrige fotografer, der har tålmodighed til at sidde stille og vente på, at dyrelivet vandrer ned til vandhullet. Mest produktive til spilvisning i de tørre måneder for et tæt og personligt perspektiv.

Show More
Show Less

Wilderness Little Mombo – Massage Treatments

Mens du besøger Wilderness Little Mombo er terapi i sig selv, takket være sin sublime vildmarksplacering, lejren tilbyder en holistisk sundheds- og wellness-oplevelse. Nyd en signaturbehandling, og nyd den foryngende overbærenhed på det afslappende spa-tilbagetog.

Show More
Show Less

Wilderness Little Mombo – Workouts In The Wilderness

For dem der ønsker at træne, der er et motionscenter, hvor du kan arbejde op en sved, mens du nyder en udsigt fyldt, oftere end ikke, med dyreliv.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Little Mombo

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål