WeTu Analytics

Duba Plains Camp

Den berømte Duba Plains Camp ligger i hjertet af Okavangodeltaet. En matrix af palmestiplede øer, oversvømmelse sletter og skov, den 33 000 hektar private reserve typisk for regionens unikke landskab. Duba Plains Camp tilbyder 5 skræddersyede suiter, ud over en separat 2-værelses suite med passende navn Duba Plains Suite, alle designet af Dereck Joubert til at blande sig i skoven og drage fordel af de former og teksturer af skyggen, men også at fremkalde den gamle klassiske afrikanske safari stil i 1920'erne. dyreliv feinschmecker flugt med bogstaveligt talt tusindvis af dyr i et næsten endeløst mønster på tværs af oversvømmelsessletterne. Alle værelser er rejst på genanvendt jernbane sovekabine pyntede og tilbyder gæsterne en fantastisk udsigt over den omkringliggende floodplain og den stadige strøm af dyreliv parading forbi.

Dette er stedet, som ejerne, og National Geographic filmskabere, konservationister og opdagelsesrejsende, Dereck og Beverly Joubert, valgte til deres hjemmebase. Great Plains Conservation er den eneste operatør på koncessionen, hvilket giver gæsterne den ultimative mulighed for private dyreliv observationer.

Duba Plains har udviklet en model, der skaber maksimal fordel for samfundet i nærheden med leasingfonde, job og andre projekter som vores Big Cats Care for Communities, Lamper for Learning (sol krukker) Conservation Camp for Kids. Dette partnerskab sikrer, at disse samfund får håndgribelige og betydelige fordele ved bevaring af vilde dyr.

Duba Plains er stolt af sine ekstraordinære dyreliv oplevelser og intime up-close eksponering for det bedste af de bedste dyreliv, fra løver og leoparder til elefanter og bøffel og alt derimellem. Duba Plains er også kendt for interessante Kalahari arter som Aardwolf og Pangolins.

Hver af vores lejre har chefkokke og et håndplukket vinkort. Duba Plains er ingen undtagelse og kan prale af en kælder med et par hundrede flasker vin fra venner af Jouberts - vinproducenter, der fortæller deres historie ud over flasken, konservationister, folk der har et fællesskab de støtter eller noget, de giver tilbage udover at være på Great Plains Wine Selection for kvaliteten af deres vine.

Mens Duba Plains tilbyder Botswanas bedste land safari samt en Okavango Delta oplevelse, er dette virkelig et sted at finde en forfriskende, men fredelig all-round sæt af oplevelser, fra dyrelivet visning og fuglefugle eller fiskeri fra båden og spændende drev med kyndige guider og venlige værter.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Duba Plains Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål