WeTu Analytics

Duba Plains Camp

Game drives (day & night)

Spildrev (dag og nat) finder sted i nogle af Botswanas bedst tilpassede køretøjer. Duba Plains Toyota Land Cruisers er unikt designet til at krydse flodsletter. Disse er selvfølgelig åbne sidede, overdækkede og skræddersyede til fotografer (hævede tage, fotografiske barer, multi-plug invertere). Sidder kun fire til seks gæster på hvert køretøj, Cruisers er fuldt udstyret med drikkevarer og snacks. Hver suite har et professionelt kamera og linser som en pakke, som gæsterne kan bruge eller prøve. Billeder downloades og præsenteres, så de kan tage væk uden ekstra omkostninger.

Mens fokus forbliver på de mest komfortable tider af dagen (tidligt til midt om morgenen og sent eftermiddag til aften) for drev, er det meget almindeligt på Duba Plains at tilbringe hele dage i marken, efter at brunch er leveret til køretøjerne, fordi dyrelivet er så godt, og vores fokus er på at finde og bruge tid med disse ekstraordinære oplevelser.

Vores tidsplan er fleksibel, og gæsterne opfordres til at oprette deres egen rejseplan i henhold til deres interesser. Meget ofte vil vores safarier fortsætte ind i natten på jagt efter natlige arter. Great Plains guider er også ivrige trackers og birders, og gæsterne opfordres til at opleve alt, hvad lejren har at tilbyde.

Show More
Show Less

Guided Walks

En anden stor fordel ved at holde sig inden for naturfreden er evnen til at værdsætte det fantastiske landskab til fods, fredeligt, uden støj fra motorer. Normalt tidlig morgen eller aften er den bedste tid, da midten af dagen er for varmt til at vove ud af skyggen. Brug gode vandresko, en hat og neutralt farvet tøj for ikke at alarmere dyrelivet og tage kikkert. Din guide vil have vand til dig. Walks ledes af licenserede guider med skydevåben træning.

Show More
Show Less

Motorized Boating

At zippe gennem Okavango Delta's netværk af vandveje er en forfriskende måde at få en fornemmelse af omfanget af dette enorme vådområde på. Du vil uden tvivl have vidunderlige fuglefugle og måske endda nogle flodhest, bøffel og elefant observationer. (Sejlsport er en sæsonbestemt aktivitet, typisk mellem maj og oktober, men varierer sæsonmæssigt).

Show More
Show Less

Catch-and-Release Fishing

Dette er en stor aktivitet i løbet af midten af dagen siesta. Sørg for at du er med en guide. I januar og februar er der et moratorium for fiskeri. Kun fiskeri efter fangst og udsætning.

Show More
Show Less

Young Explorers Program

Duba Plains Camp tilbyder en fuld pensum af busk håndværk færdigheder til vores unge opdagelsesrejsende. Dette er et gratis program, der følger i fodsporene på National Geographic Explorers-in-Residence Dereck og Beverly Joubert. En omfattende pakke vil blive leveret til ivrige børn ved ankomsten, så de kan lære om dyr opkald, hvordan man sporer dyrelivet, og andre fakta og tal om naturen. Ved afslutningen af et barns ophold bliver han/hun en ung Explorer og Conservation Ambassadør - klar til at gå ud og fortælle verden om, hvad de har lært, og hvad de også kan gøre for at beskytte dette smukke miljø.

Show More
Show Less

Photography

Hver Duba Plains gæst suite leveres med et par af høj kvalitet kikkert til gæst brug samt et professionelt kamera sæt, herunder et kamera krop og linser. Billeder downloades til en memory stick ved gæstens afgang. Gæsterne kan arrangere fotografisk undervisning gennem Great Plains Wild Studio (mod et tillægsgebyr og reserveres på forhånd). Undervisning kan være enten på firmakameraer eller egen gæsts personlige kameraer.

Show More
Show Less

Scenic Flight and Champagne Stop

Nyd en luftoplevelse med fantastisk natur på tværs af den nordlige del af Okavango-deltaet. Tilføj en 15-minutters champagne stop på Palm Island undervejs. Skal reserveres på forhånd og tilbydes mod tillægsgebyr og tilgængelighed.

Show More
Show Less

CULTURAL EXPERIENCE: Life With Elephants Tour

Tour omfatter naturskønne helikopterflyvning til Eretsha Village efterfulgt af besøg på lokale virksomheder, gårde, traditionel transport og høre historier om det daglige liv sammen med elefanter og andre dyreliv. Tour struktureret til at forekomme i løbet af dagen mellem lejrbaserede dyreliv visning aktiviteter. Skal reserveres på forhånd og tilbydes mod tillægsgebyr og tilgængelighed.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Duba Plains Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål