WeTu Analytics

King's Pool

Sted: Opkaldt efter skandinavisk royalty, denne stilfulde lejr har udsigt over den oxbow-formede King's Pool Lagoon og Linyanti River systemet. Aktiviteterne omfatter både dag- og natspil, guidede naturvandringer og nærliggende huder, som er ideelle til fotografering af fugle og dyreliv. I den tørre sæson, kan gæsterne tilbringe deres siesta ser spil komme ned for at drikke på den unikke underjordiske skjul, hvor vandet er i øjenhøjde. At se elefantfødder og trunker næsten inden for rørende afstand, mens de er sikkert inde, er en oplevelse, der overskrider en almindelig safari.

Overnatning: Denne 100% soldrevne lejr, har syv velindrettede strå- og lærred tvillinger og en suite, hver prale med et rummeligt soveværelse og lounge område, der fører til en veranda, der opsuger den smukke udsigt over lagunen. Det overdådige hovedområde omfatter en pool, lounge, bibliotek, spisning og selskabelig bar område stilfuldt indstillet på ekspansive hævede dæk tæt på vandkanten. En udendørs 'kgotla' til aften spisning under stjernerne.


Formål: Et af lejrens vigtigste formål er at sikre fortsat beskyttelse af et stykke jord i puslespillet i det grænseoverskridende bevaringsområde Kavango-Zambezi - som er afgørende for spredning af elefanter og vilde hunde og forekomsten af arter, der er i tilbagegang, såsom roan og zobel antilope.

Unikke salgssteder

Birders paradis i en internationalt anerkendt IBA - Vigtigt Bird Area
Fremragende tørsæson spil visning koncentrationer... elefant besætninger, løve, giraf, leopard og vilde hund
Den sunkne skjul giver et helt andet perspektiv på dyrelivet

Show More
Show Less

Enquiry Form

King's Pool

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål