WeTu Analytics

Wilderness King's Pool

Wilderness King's Pool – Game Drives

At se dyreliv på et spildrev er en spændende oplevelse. De varierede skovhabitater og gamle flodsletter langs Linyanti-fejllinjen gør Linyanti til en væsentlig del af enhver Botswana-rejseplan. Nogle af vores gæster har beskrevet det som fuldstændig betagende. En safari til Afrika er værd at være på alle rejsendes skal se destination.

Show More
Show Less

Wilderness King's Pool – Night Drives

Fang synet af natlige væsner på en natkørsel langs kanalen. En spændende mulighed for dig at se dyr, som du måske aldrig har hørt om og er mere unikke, såsom gener, civets, og bush babyer. Det andet spændende element i natdrev er chancen for at se katte på deres mest aktive.

Show More
Show Less

Wilderness King's Pool – Guided Nature Walks

På anmodning er naturvandringer med dygtige, bevæbnede guider vidunderlige måder at komme tæt på naturen og observere de mindre ting, du savner, når du rejser med bil.

Show More
Show Less

Wilderness King's Pool – Hides

Der er to huder i nærheden af Kings Pool, hvorfra man kan se og fotografere dyr og fugle. Den ene er placeret i den vestlige ende af lejren, og den anden er en original underjordisk skjul, med vandet i øjenhøjde, hvilket giver et unikt kamera-venligt perspektiv

Show More
Show Less

Wilderness King's Pool – Barge Excursion *

Afslut dagen med solnedgange, slapper af på det elegante, dronning Silvia pram i kolonistil, der flyder ned ad Linyanti-floden. Mens lejren og dens lagune tager deres navn fra kong Gustaf af Sverige, der bryllupsrejse her i midten af 1900-tallet, mindes prammens navn romantisk sin kone. De nygifte blev forelsket i Botswanas skønhed - en følelse, der var gensidig, da landet også blev forelsket i dem, og Botswana navngav kærligt dronning Silvia den dansende dronning!

* Vandstanden tillader det.

Show More
Show Less

Wilderness King's Pool – Fishing *

Fiskeri med et begrænset udbud af basisudstyr tilbydes på fangst- og frigivelsesbasis.

* Bemærk, at fiskeri er sæsonbestemt, da det er forbudt i henhold til Botswana lov i januar og februar på grund af avlsformål.

Show More
Show Less

Wilderness King's Pool – Birding

Fugleopdræt er fremragende ved Wilderness King"s Pool, med Linyanti Wildlife Reserve et internationalt anerkendt vigtigt fugleområde (IBA), især for rovfugle som Dickinsons kestrel- og vandfugle, fra fiskeørne til hegre og afrikanske skummere. I sommermånederne reden sydlige carmine bi-spisere nær lejren. Hold din kikkert lige ved hånden!

Show More
Show Less

Wilderness King's Pool – Rest & Relaxation

Massage er tilgængelige for dig at nyde i privatlivets fred i dit telt. En række skønhedsbehandlinger skabt til at genoprette din krops naturlige balance og lindre dine belastninger væk.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness King's Pool

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål