WeTu Analytics

Mvuu Lodge

Mvuu Lodge har udsigt over en rolig lagune lige ved floden Shire med det største loungeområde, der ligger højt over vandet i et område med fængslende variation og skønhed. Det har et omfattende dyreliv bibliotek og teleskop for at få mest muligt ud af den ekstraordinære fugl og andet liv, der bevæger sig rundt om floden. Mvuu betyder „flodhest“ i Tonga, og navnet indbegrebet af det store antal bælg af disse vand-elskende pattedyr, der flyder i floden. I dette frodige og frugtbare område kan en fremragende mangfoldighed af dyr ses.

Indkvartering består af otte luksustelte, hvoraf den ene er en romantisk bryllupsrejse suite. Hvert telt har eget badeværelse og eget dæk bygget til at se ud over vandet. Lodge faciliteter omfatter en spisestue, pub, loungeområde og en swimmingpool.

Aktiviteter omfatter bådsafarier, vandreture i naturen, vandreture og stier, fuglefugle og traditionelle spildrev om dagen og natten. Intet besøg på Mvuu er komplet uden et besøg i en af landsbyerne på sine grænser for at opleve autentiske afrikanske landsbyliv.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Mvuu Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål