WeTu Analytics

River View Lodge

River View Lodge er en privat lodge beliggende ved bredden af den smukke Chobe-flod i Botswana. Den perfekte ramme for den ægte afrikanske get-away, River View Lodge er en oase af ro lige uden for døren til nogle af Sydafrikas fineste naturlige seværdigheder.

Med elleve smagfuldt indrettede, fuldt renoverede værelser og hytter, et privat hjem og charmerende offentlige rum beliggende blandt smukt velplejede haver, River View Lodge er det perfekte sted for gæster at slappe af og slappe af efter at udforske de ikoniske omgivelser i Chobe.

River View Lodges faciliteter omfatter enestående service fra venligt personale, lounge, bar, spiseplads og swimmingpool med udsigt over Chobe-floden. Der serveres dagligt lækre lokale og internationale retter.

Spildrev i Chobe National Park, fuglekiggeri og bådkrydstogter er blot et eksempel på de aktiviteter, der er tilgængelige under dit ophold på River View Lodge.

Ideelt beliggende ved bredden af den nedre Chobe-flod i Kasane-regionen i det nordlige Botswana, Chobe National Park ligger i nærheden, og de mægtige Victoria Falls ligger kun en times kørsel væk.

Show More
Show Less

Enquiry Form

River View Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål