WeTu Analytics

River View Lodge

Game Drive in Chobe National Park

Nyd en 3-timers morgen spil drev i den storslåede Chobe National Park, der spænder over en imponerende 11.000+ kvadratkilometer og hjemsted for verdens største elefant befolkning.

På vej ud i det kølige tidligt om morgenen, du får en chance for at lære om parken, når du er vidne til en overflod af dyreliv som elefant, bøffel, giraf og antilope, og hvis du er heldig, selv løve, leopard eller vild hund.

Show More
Show Less

Boat Cruise on the Chobe River

Nyd en afslappende, 3-timers eftermiddagsbådtur på Chobe-floden i Chobe National Park, hvor du får mulighed for at se spektakulært fugleliv, krokodille, flodhest, antilope og flokke elefantdrikke ved vandkanten. Du kan endda få en chance for at være vidne til flokke, der svømmer over floden til Sedudu Island.

Dette er en helt unik oplevelse, og den perfekte mulighed for at finpudse dine fotograferingsevner, når du nyder solnedgangen over vandet.

Show More
Show Less

Day Trip to Victoria Falls

Bekvemt placeret kun en times kørsel væk, nyd en dagstur til de spektakulære Victoria Falls og se et af de mest ærefrygtindgydende naturlige vidundere i verden.

En overflod af aktiviteter er tilgængelige under dit besøg, inklusive en helikopterflyvning over Victoria Falls, adrenalinaktiviteter ved Batoka Gorge og mere.

Show More
Show Less

Cultural Excursions

Uanset om du er på en gratis guidet tur gennem Old Kazungula Village eller på en 3-timers tur til en af de små landsbyer Impalila Island i nabolandet Namibia, lære om den rige kultur, skikke og traditioner i Basubia og Tswana folk i regionen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

River View Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål