WeTu Analytics

River View Lodge

River View Lodge er en privat lodge beliggende ved bredden af den smukke Chobe-floden i Botswana. River View Lodge er en oase af ro lige uden for døren til nogle af det sydlige Afrikas fineste naturlige seværdigheder.

River View Lodge har elleve smagfuldt indrettede værelser og hytter, et privat hjem og charmerende offentlige rum blandt smukt velplejede haver. River View Lodge er det perfekte sted for gæster at slappe af og slappe af efter at have udforsket de ikoniske omgivelser i Chobe.

River View Lodge tilbyder fremragende service fra det venlige personale og omfatter lounge, bar, spiseplads og swimmingpool med udsigt over Chobe-floden. Der serveres lækre lokale og internationale retter dagligt, og aftensmaden kan bestilles efter forudgående anmodning.

Spildrev i Chobe National Park, fuglekiggeri og bådkrydstogter er blot et udsnit af de aktiviteter, der er tilgængelige under dit ophold på River View Lodge.

Chobe National Park har en ideel beliggenhed ved bredden af den nedre Chobe-floden i Kasane-regionen i det nordlige Botswana, og det mægtige Victoria Falls ligger blot 1 times kørsel derfra.

Show More
Show Less

Enquiry Form

River View Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål