WeTu Analytics

African Bush Camps Khwai Bush Camp

Game Drives

Ledet af en af vores erfarne guider, vil du se storslåede dyreliv indfødte til området. Din guide vil vise dig de skjulte pletter bedst til spilvisning og give dig en insiders viden.

At være placeret på en privat koncession, nat drev er mulige og tilbydes som en valgfri aktivitet på Khwai Bush Camp. Oplev busken, når undvigende natlige dyreliv vågner for at jage, fouragere og udforske landene under mørkets dække. De kan arrangeres efter anmodning.

Show More
Show Less

Night Drives on the Khwai Community Concession

At være placeret på en privat koncession, nat drev er mulige og tilbydes som en valgfri aktivitet på Khwai Bush Camp. De kan arrangeres efter anmodning.

Oplev busken, når undvigende natlige dyreliv vågner for at jage, fouragere og udforske landene under mørkets dække.

Show More
Show Less

Mokoro Safaris

Ingen aktivitet er mere synonymt med Okavango Delta end en mokoro tur. Glide lydløst langs flodhesten motorveje og elefant omveje i den gamle Khwai-floden, historisk, den eneste form for transport af floden Bushmen. Udforsk dette unikke indlands-delta, der fortjener sin status på World Heritage Site. Traditionelt er mokoro eller udskiftningskano fremstillet af en enkelt træstamme i dag glasfiber som et mål for at bevare Botswanas træskove.

Lær om den fascinerende økologi fra vores River Guides, der navigerer din rejse gennem den rolige vandige vildmark. Denne sæsonbestemte aktivitet er tilgængelig for gæster på 16 år og ældre.

Show More
Show Less

Walking Safaris

Væk dine sanser og opdag alt, hvad bushen har at byde på, når du deltager i en omvandrende safarier. Guidede walking safarier er for gæster 16 år og ældre og ledes af vores kvalificerede og lidenskabelige walking guider, der deler deres viden og kærlighed til bushen.

For en hel dag walking safari, skal en privat walking guide være forudbestilt hos os.

Med den tørre vegetation mellem maj og oktober er walking safari en fantastisk og spændende måde at opleve området på. Da din sikkerhed er vores første prioritet, bliver walking safari normalt udført, når busken ikke er for tyk, og vores guider er bevæbnet på alle tidspunkter.

Show More
Show Less

Bird Watching

Khwai er et paradis for fugle, glæde i opkald fra den grønne hejre eller den afrikanske træugle; fotografere den majestætiske Ayres høgørn og Pels fiskeugle. Eller bare læne sig tilbage og nyde deres smukke sange.

Show More
Show Less

The Ngwana Club

Fra naturvandringer rundt i lejren og historiefortælling til kulturel kunst og kunsthåndværk og madlavningskurser skaber African Bush Camps børn Ngwana Club et sjovt og uddannelsesmæssigt miljø for børn på safari.

Show More
Show Less

Cultural Visits

Et samarbejde med lokalsamfundene omkring de områder, vi opererer i, giver lokalbefolkningen mulighed for at være selvbæredygtige, ved at dele viden har der været et fald i konflikten mellem mennesker og vilde dyr. Benyt lejligheden til at besøge de lokale og blive vant til deres livsstil.

Show More
Show Less

Enquiry Form

African Bush Camps Khwai Bush Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål