WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Velkommen til den blide kystby Port Elizabeth, port til både Garden Route og Eastern Cape Safari Belt, har altid været kendt og elsket for sit afslappede tempo, foryngende, trafik-jam-fri ferieoplevelser. I de sidste par år, tilbagevendende besøgende er også blevet glædeligt overrasket over en ny æra med stilfuld, luksuriøse indkvarteringsmuligheder i Port Elizabeth, udlån en hvirvel af kosmopolitisk energi til den venlige by. Den seneste og mest spændende af disse er det nye Port Elizabeth Boutique Hotel, Singa Lodge.

Dette luksuriøse boutique-hotel i PE er opkaldt efter den mystiske drage-løve af indonesisk mytologi og er et af fem udvalgte hytter, der er bragt til dig af Lion Roars Hotels & Lodges og tilbyder karakteristisk indkvartering i Port Elizabeth.

Denne luksuriøse moderne sammensmeltning af østlig og afrikansk arkitektur og indretning er et kunstnerisk mesterværk, der adskiller sig fra standardiseringen af de store hotelkæder, og det er et kunstnerisk mesterværk. Hver af de tolv suiter på vores boutiquehotel er et unikt rum, der ikke kun giver dyb komfort, men også inspirerer og beriger din rejse.

Fra den lyse havluft ved Port Elizabeths strandpromenade, du transporteres ind i en rig verden af tekstur, farve, levende mosaikker, overdådige fittings og luksuriøst indrettede værelser, infunderet med duften af frangipani-blomst og bladfiltreret lys.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Lion Roars Singa Town Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål