WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Beach Break villas - sea facing room

(18 units / villas)

Panoramaudsigt over havet, king size seng med fuld en-suite badeværelse.Pris citeret inkluderer morgenmad, som serveres i åben plan spisestue og lounge, som har udsigt over bugten Cape St Francis Det er også nu muligt at have en kurv morgenmad leveret til dit værelse.Hver pensionat har sin egen svømning pool.

Show More
Show Less

4 Bed Roomed Villa on the beach

(2 units / villas)

Denne villa ligger ved klitterne med direkte adgang til stranden og har 4 soveværelser, hvoraf 2 vender ud mod havet. Med spisestue i åbent plan og opholdsstue. En dyb pool i en beskyttet have. Morgenmaden skal tilføjes, da prisen er pr. villa. To låser garager op til sikker parkering. Wi fi adgang samt fladskærms-tv. Ikke kørestolsvenligt. Barneseng til rådighed efter forudgående aftale.

Show More
Show Less

3 Bed room family cottage - standard

(5 units / villas)

Familiehytter 250 m fra adgang til stranden. Åbent plan stue og spisestue område med fuldt udstyret self catering køkken. 3 badeværelser. 2 dobbeltværelser og 1 twin. Ingen havudsigt. Alle måltider, herunder morgenmad, tilgængelige på vores Joe Fish Restuarant.

Show More
Show Less

4 Bed room family cottage

(8 units / villas)

Denne 4-sengs rummelige havehytte er ca. 250 m fra havet.Ideel til en familie eller gruppe af venner rejser sammen med to dobbeltværelser og to tvillingeværelser.To af badeværelserne er en suite, mens den tredje deles.

Nedenunder er den levende er med en åben plan lounge, spisestue og veludstyret køkken.

Der er et tv med udvalgte DSTV-kanaler, noget for de små, for sportsfans og for filmen elsker.Et haveområde er ideelt til familierejser.

Show More
Show Less

Double room Club Break

(25 units / villas)

Dobbeltværelse i åbent plan med opholdsområde, tekøkken og badeværelse med brusen.Værelserne kan være 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge med 2 enkeltsenge

Show More
Show Less

Village Break luxury villa

(2 units / villas)

Rummelig åben plan stue, spisestue og køkken område komplet med alle moderne apparater, du ville forvente fra en egenskab af denne standard, herunder din helt egen bar og mini køleskab. Nedenunder finder du også et 2-personersværelse med eget bad og toilet. Skydedøre fra loungen fører til en have, pyntet område komplet med indbygget braai, liggestole og din helt egen private swimmingpool.

Ovenpå finder du 3 Queen size soveværelser, 2 har ensuite bruser og toilet og den tredje har en fuld en-suite badeværelse. Alle ovenpå soveværelser har små private balkoner. Førende fra et af soveværelserne er en udendørs trætrappe, der fører dig til den private tagterrasse med udsigt over Cape St Francis.

Ejendommen består af følgende: 1 Queen size soveværelse med fuld en-suite badeværelse, 1 Queen size soveværelse med fuld en-suite badeværelse, 1 twin værelse med en-suite bruser og toilet, åben plan stue/spisestue/køkken område, lukket privat have foran og bag, privat enkelt garage, dæk med indbygget braai, swimmingpool, tagterrasse.

Show More
Show Less

Village Break 3 bedroom villa

(2 units / villas)

Ved indtastning finder du en rummelig åben plan stue, spisestue og køkken område med moderne apparater. Skydedøre fra loungen fører til en lukket have, pyntet område komplet med indbygget braai og lille pool.. Der er også en garage.

Ovenpå finder du et rummeligt soveværelse med eget bad og badekar samt separat toilet. Skydedøre fører dig til en stor balkon. Der er også et dobbeltværelse med eget bad, håndvask og toilet. Dette værelse har også skydedøre, der fører ud til den store balkon. Det sidste værelse er et 2-personersværelse med to enkeltsenge og eget bad, toilet og håndvask.

Ejendommen består af følgende: 1 Queen soveværelse med fuld ensuite, 1 soveværelse med dobbeltseng med bruser, håndvask og toilet, 1 2-personersværelse med bruser, håndvask og toilet, åben plan stue/spisestue/bar/køkken område, lukket privat have med terrasse og braai og pool.Beliggende ca. 1 minuts gang fra den uberørte strand fra Cape St Francis.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Cape St Francis Resort

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål