WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Joe Fish Pool Side Restaurant And Bar

Uanset om det er en hurtig snack før du rammer stranden eller en fuld 3 retters fin madoplevelse, er den prisbelønnede pool side Joe Fish restaurant og bar det perfekte sted at læne sig tilbage, slappe af og nyde den omfattende madmenu og vinkort.

Joe Fish restaurant og bar på Cape St Francis Resort ligger omkring den indbydende swimmingpool og tilbyder plads til op til 110 gæster. Diners kan forvente at vælge mellem en række fristende retter såsom den berømte calamari (som har vundet priser), marinerede ribben, perfekt kogt filet bøf, Joes kulmule og chips, og for de meget sultne hvorfor ikke prøve den velsmagende sprøde eisbein?

Hvis du er ude efter en snack Joes snack kurve er den perfekte mulighed tilbyder calamari, ribben og kulmule bid alle ledsaget af chips.The imponerende vinkort tilbyder røde, hvide, rose og champagne, der passer til alle budgetter. Et godt valg er Joes egen vin (som også har vundet priser).

Uanset om du ønsker at spise i restauranten, pub eller ved poolen (der er gratis live underholdning hver søndag), Joe Fish er et fremragende, børnevenligt miljø til at slappe af, chatte og nyde nogle gode mad og vin. Joe's bar med det er hyggelige, afslappende miljø og brølende log brand tilbyder 2 fladskærms TV gør det til det perfekte sted at se alle de nyeste sport!
Der er et nyt sted i byen og dens skaber bølger for både lokale og gæster

Show More
Show Less

The Coffee Shack

Frisk malet kaffe er vores specialitet

Den seneste tilføjelse til Joe Fish er 'The Coffee Shack'. The Coffee Shack har komfortable sofaer, varme træomgivelser og udsigt over swimmingpoolen. Der tilbydes et bredt udvalg af kaffe, te, hjemmebager og lettere anretninger. Med 100% Arabica-bønner skaber de trænede baristaer de perfekte kaffe, herunder favoritter som Americano, Cappuchino og Macciato. Grunden til at bruge denne særlige form for kaffebønner er, at det er et afrikansk fair trade venture, der sikrer, at alle involverede mennesker bliver betalt retfærdigt.

For den ikke-kaffedrikker er der et stort udvalg af aromatiserede te at vælge imellem, og hvorfor ikke forkæle dig selv med en skive hjemmelavet kage at gå med den!

Show More
Show Less

Full Stop Cafe

Lige på tværs af vejen fra Cape St Francis Resort i Da Gama Road er denne nye, friske Restaurant og Bar klar til at imødekomme alle... En helt ny menu med gourmetburgere og pizzaer, friske salater og ugentlige brætspil sikrer, at dine smagsløg fortsætter med at snurre. For at holde de unge underholdt har vi tilføjet en fontæne blok, et Wendy-hus fyldt med sjov og et Jumping Castle. For de voksne har vi en cocktail sundowner dæk, øl på hanen og et udvalg af Gins. Mens du går i haven, skal du sørge for at besøge Plant Market og tage hjem lidt indfødte plante eller to til din egen have. Det hele sker på Full Stop Café, så kom og sæt dig fast med os...

Show More
Show Less

Enquiry Form

Cape St Francis Resort

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål