WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Canal/River Cruises And Farm

Oplev de smukke St Francis Bay Canals og Kromme River på en luksuriøs 12 personers pram, der er designet og licenseret til at transportere op til 12 passagerer på vandvejene i ikke kun kanalerne, men også Kromme og Geelhout Rivers.

River Break aktiviteter er skræddersyet til behovene hos den enkelte eller gruppe med ture, der spænder fra en 1 times krydstogt rundt om kanalsystemerne til en hel dag udflugt op ad Kromme floden. Dette flodsystem er en del af en befrielse og er et fristed for fugle og dyr. Når du forlader Kromme-floden, vil din rejse tage dig langs Geelhout-flodens maleriske farvande indtil din endelige destination... din helt egen private gård.

Ved ankomsten til gården kendt som 'Bat and the Boerboon 'du har resten af dagen til at slappe af ved poolen, padle stillestående farvande i en kano, eller tage en SUP, slentre gennem fynbos krat eller bare sidde og slappe af som din frokost er forberedt.

Nyd forretter efterfulgt af en fuld, traditionel sydafrikansk braai (grill) og en overdådig dessert for at afslutte dette fantastiske måltid. På din fritid, bord prammen for endnu en afslappende krydstogt tilbage mod St Francis.

For hele dagen flod og gård eventyr kræves der mindst 6 personer.

Show More
Show Less

Betty's Tour

Tøj, klasseværelser og kultur alle på én dag.I de sidste 4 år Cape St Francis Resort har taget gæster på en vidunderlig rundtur i lokale samfund projekter og virksomheder. Disse indsigtsfulde udflugter giver deltagerne mulighed for at møde alle involverede og virkelig lære hvad, hvem og hvorfor er af hver enkelt virksomhed og de involverede personer.

Interagere med lokale børn på en børneskole på Talhado Montessori School, som blev begyndt at imødekomme behovene hos dårligt stillede børn i området St Francis Bay. Der var behov for førskoleundervisning og et sikkert sted at spille under voksenpleje. Gennem 'Betty's Tour' vil du møde disse vidunderlige børn og de lærere, der holder af dem.

Mød nogle talentfulde lokale og måske købe en beklædningsgenstand eller to - Selvom Nomvulas stadig er en lille virksomhed det har udviklet en stærk kundebase, der holder tempoet i arbejdet konsekvent og giver en bæredygtig indkomst for personalet.Du vil blive givet en personlig tur af en af strikkerne. De producerede produkter er simpelthen fantastiske, og du vil blive forkælet til valg med den brede vifte af tøj og tilbehør.

Show More
Show Less

Baviaanskloof

Blot 1 times kørsel fra Cape St Francis ligger ca 270 000 ha. uspoleret, forrevne bjergrige terræn kendt som The Baviaanskloof.

Naturreservater betagende natur omfatter seværdigheder i dybe kløfter, vride vandløb og floder og tårnhøje bjergklipper. Åbent plateau og dale er spredt over hele området, hvilket resulterer i virkelig storslåede og varierede naturskønne udsigter. Det højeste punkt i bjergkæderne er Cockscomb i Groot Winterhoek-området, der stiger til en højde på 1 758 meter over havets overflade.

Vi anbefaler stærkt et besøg i Baviaanskloof og alt det har at tilbyde, og nu kan du gøre det stil:
Forlader i vores fuldt airconditionerede mennesker luftfartsselskab vil vi tage dig med på en fantastisk rejse gennem citrus dalen Patensie.You vil derefter fortsætte din rejse langs en betagende bjergvej med natur, du aldrig vil glemme at Poortjies. Forskellige vandreture er tilgængelige med utrolige udsigt punkter til virkelig tage i den sande skønhed af The Baviaanskloof.

Din frokost tid stop vil være den majestætiske indstilling af Rooihoek, dybt inde i Baviaans bjergene. Med en ren sprød flod, perfekt til svømning, og uberørte hvide sand Rooihoek er det perfekte sted at hvile og tanke op. På din tilbagevenden vil du også besøge en typisk gård kaldet Padlangs, hvor der serveres te og kaffe.

Show More
Show Less

Golf

Bunkere, søer, lange drev og smukt bud greens trækker golfspillere til området år efter år!
The St Francis Bay området er berømt for sin surfing og tilbyder også 2 fremragende og meget forskellige golfbaner.

For det første er der 'St Francis Bay Golf Club' beliggende i hjertet af den maleriske landsby St Francis. Denne fulde 18 hullers bane byder på udfordrende huller til alle niveauer, fra korte søhuller til lange kørerpar 5s. Det 19. hul eller klubhuset tilbyder et bredt udvalg af snacks, måltider og drikkevarer med fantastisk udsigt over banen. Læn dig tilbage og se, mens golfspillerne afslutter deres runde den 18.


Populariteten af 'St Francis Bay Golf Course' og „Calamari Classic“ (en tre-dages turnering køre i september hvert år) i særdeleshed har været tydelig, når man ser på listen over spillere frekventerer klubben. Denne liste består af bosiddende medlemmer samt medlemmer af landet og besøgende, der rejser fra hele landet og i udlandet for at komme og spille på 'St Francis Bay GC '

St Francis Links, det andet kursus i St Francis Bay, har måske ikke været græsningsarealer for får og kaniner, men en naturlig bane mellem stranden og agerjord er det. Jack Nicklaus har haft fornøjelsen af at tage Moder Naturs bedste stykke links land og underskrevet hans navn til noget unikt. 'St Francis Links' udfordrer alle, der spiller den, og belønner dem, der respekterer den.

Show More
Show Less

Hiking/Walking Nature Trails

Oplev den naturlige skønhed i Cape St Francis og det omkringliggende område via fantastisk reserve og kystvandreture

Cape St Francis er hjemsted for ikke mindre end fire smukke naturreservater, Cape St Francis Nature Reserve, Seal Point Nature Reserve, Seal Bay Nature Reserve og Irma Booysen Flora Reserve.
Disse reserver tilbyder en bred vifte af vandreture, der passer til alle niveauer af fitness og erfaring. Disse ture, vandreture og stier fører dig gennem naturlige kystområder fyldt med indfødte planter og vilde liv.

Hvad er så specielt ved disse områder?

Sydafrika er ekstraordinært rig på plante- og dyreliv, og forskere har klassificeret de forskellige former for vegetation over hele landet. Den sydvestlige Cape region er især velsignet i plantearter, så meget, at det er anerkendt som en af kun seks Plante eller Floral Kingdoms i verden. Kendt som Cape Floral Kingdom, det strækker sig omtrent fra Port Elizabeth til Cape Town og inde i landet, dækker omkring 90.000 km2 og er hjemsted for 9.000 plantearter, hvoraf 70% vokser ingen andre steder i verden (dvs. endemisk til Kap).

Disse planter er ikke spredt tilfældigt over landskabet. I stedet vokser forskellige plantearter fra den ene bakke til den anden sammen i deres egne samfund. Det betyder, at hele regionen er opdelt i disse vegetationstyper, der omfatter plantearter, der vokser i deres særlige område og ingen andre steder.

Vores lokale vegetation type er St Francis Fynbos/Thicket Mosaic og vokser kun på de kalk-rige kystnære sandområder spredt mellem Tsitisikamma i vest og Port Elizabeth i øst. De betingelser, hvorunder denne vegetationstype kan vokse, er et relativt lille område, der omfatter 0,2% af Kap regionen. Botanikere fra hele verden har besøgt området for at opdage nye arter af planteliv, der kun findes i dette område.

Hold øjnene skrællet for det vilde liv

Hold øje med bushbuck, grysbok, fælles duiker, bushpig, hulepindsvin, vervet abe, karacal, gul og grå mongoose og oddere. Du kan nogle gange se den sjældne afrikanske sorte østercatcher og lejlighedsvis en truet Jackass pingvin. Flaskehalse og almindelige delfiner ses ofte offshore, og fra august til december kan sydlige højre hvaler blive spottet.

Show More
Show Less

Many other activities to enjoy

Der er mange andre aktiviteter på tilbud såsom hval- og delfinudflugter, surfundervisning med video, et hit med børn, cykler til leje, fuglekiggeri, kanal- og flodkrydstogter, kitesurfing, ridning, dybhavsfiskeri ud af Port St Francis på Fiona M.

Alle reserverbare gennem Resort Adventures.

Show More
Show Less

Calamari Tasting

Uanset om du er en foodie, interesseret i havdyr eller vores lokalsamfund, er den unikke Calamari Tasting et must på enhver rejseplan.

Port St Francis er den eneste privatejede arbejdshavn i Sydafrika og hjemsted for

blæksprutte (blæk fisk) industri. Over 60 fryseskibe kommer og sejler i 8 måneder af året og efterlader i op til 21 dage med besætninger på mellem 14 og 26 for at finde det, der lokalt kaldes Chokka.

Så kombiner en strandtur eller Betty's Tour med en calamari smagning, hvor du kan høre om branchens bæredygtighed, metoden til at fange og vise gæsterne råproduktet og derefter smagningen selv, frisklavet. Den viser ikke blot forskellen mellem den lokale og importerede calamari, men også fiskens elementer.

Et must gøre, en unik gang off mulighed for at smage den bedste lokale calamari vores land har at tilbyde at værdsætte, hvorfor det kaldes „hvidguld“.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Cape St Francis Resort

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål