WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Beliggende 112 km fra Port Elizabeth lufthavn vi betragtes som enten gateway eller exit til Garden Route.

Tillad os at tage dig gennem Resort, som tilbyder indkvartering spænder fra luksus beach villas, skridt fra havet, moderne hytter, som ikke er mere end 300 m fra stranden til overkommelige en eller to værelses lejligheds.All værelser, villaer og hytter har self catering faciliteter for dem, der ønsker.

Faciliteter inkluderer Joe Fish Restuarant og Bar samt den nyligt renoverede Full Stop Cafe .Joe Fish er verdensberømt for det er calamari og skaldyr fadder.Der er andre retter på menuen, herunder saftige oksekød bøffer og ribben samt vegetariske muligheder. Full Stop Cafe tilbyder en mere afslappet stemning, fantastisk til familier med hoppe slot og børn splash pad.Sundhed og skønhed studie Hibiscus venter på at forkæle dig.Derudover er der en på stedet nærbutik for de sidste minut dagligvarer, tøj og kurioer.Prøv den daglige friske hjemmelavede tærter og JP s chili sauce.

Den ideelle base, hvorfra at udforske alle Eastern Cape har at tilbyde med Addo en 120 minutters kørsel til Tsitsikama en 70 minutters kørsel. Der er mange aktiviteter på tilbud, golf, surfing, kanal og flod krydstogter, gåture og vandreture, hval- og delfinser, kulturelle oplevelser samt besøg i det historiske Seal Point Fyr.

Efter alt hvad du gør mellem ferier er din virksomhed, hvad du laver på ferie er vores.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Cape St Francis Resort

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål