WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Beach Break Guest House sea facing

(18 rooms)

Denne smukke udsigt dominerer dette værelse. Det generøse badeværelse har fritstående badekar, enorm brusekabine og 2 håndvaske. En king-size seng og solrig læsning alkove fuldender den indbydende atmosfære.

Show More
Show Less

Village 4 bedroom

(8 rooms)

Hver hytte tilbyder off street parkering med lukket have. Inside er rummeligt åbent køkken og opholdsstue. Skydedøren i stuen fører til en skyggefuld terrasse.Nedenunder er det første soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse og bruser samt et dobbeltværelse med to enkeltsenge.En separat fuld badeværelse er placeret nedenunder.Ovenpå ligger tredje soveværelse med en dobbeltseng komplet med en en-suite, samt twin værelse med en-suites.Cottage er 200 Meter fra stranden.

Show More
Show Less

Village Break - 3 bedroomed cottage

(3 rooms)

Hver hytte er gåafstand fra stranden.Rummeligt åbent køkken, stue og spiseplads.Skydedør i stuen fører til en skyggefuld terrasse med en privat have og braai. 3 badeværelser. 2 dobbeltværelser og 1 twin soveværelse.Ingen havudsigt udsigt.Alle måltider, herunder morgenmad, tilgængelige på vores Joe Fish Restaurant.

Show More
Show Less

4 Bedroom villa on the beach

(2 rooms)

Denne 4 soveværelse villa bringer en lille avantgarde touch til havet levende som varme skovbeklædningsmøbler skiller sig ud smukt mod moderne køkkener og andre moderne detaljer såsom lyst malede funktion vægge og træ balustrader. Haverne udstiller deres egen swimmingpool, braai og beskyttede udendørs spiseplads, let sammensmeltet med indendørs blot ved at åbne de brede glidende vinduer. Indfødte hække omkring haverne og giver en naturlig barriere mod vind. De ikke frygtindgydende højder kan klatre den udvendige stige til en visning dæk på hvert tag. Twin værelser ligger på 1. sal i villaerne, mens dobbeltværelserne har panoramaudsigt over havet fra tophistorien. Derudover er der to enkeltgarager og et gæstebadeværelse placeret i entréen.

Show More
Show Less

Standard twin/double garden facing

(9 rooms)

Slap af med udsigt til haven fra disse værelser med 2 enkeltsenge eller dobbeltseng. Nogle af værelserne har brusebad og enkelt håndvask, mens andre har separat toilet og håndvask på den ene side af værelset, hvor den tilstødende side byder på et rummeligt vådrum med brusebad, håndvask og luftigt vindue, der tillader naturligt lys at strømme selv.

Show More
Show Less

Club Break standard double room

(20 rooms)

Hotelstil, men med en mere personlig fornemmelse, disse enheder har queensize-senge og tvillinger med et lille tekøkken hjørne udstyret med mikrobølgeovn og bar køleskab og rummelige badeværelser med brusere, der er store nok til to. Gæsterne kan vælge mellem lejlighederne ovenpå og nedenunder, og de forreste enheder deler fælles dæk.

Show More
Show Less

The Club - Two room apartment

(12 rooms)

To blokke hver tilbyder 6 to soveværelser superior lejligheder foran et græsareal og står ved siden af Joe Fish. Gæsterne har et udvalg af stue- eller 1. sal muligheder med nedenunder lejligheder har lukkede og private udendørs områder og ovenpå tilbyder dejlige solrige og delvist beskyttede dæk. Desuden er der i stueetagen hjørnelejligheder i hver blok kun mulighed for at benytte et afsides og lukket gårdsområde, der er udstyret med braai-faciliteter og et fantastisk sted for energiske små at løbe rundt i sikkerhed.

Alle de generøse soveværelser i disse lejligheder har deres egne døre fører udenfor og er en-suite, hver med rummelige brusere og nogle med brusebad og separat badekar. Soveværelserne fører ind i den rummelige stue/spisestue område, hvor du vil finde en kompakt men generøs køkken udstyret med alle de nødvendige bits og stykker. Hver enhed er indrettet med en dobbeltseng i det ene værelse og to tvillingesenge i det andet.

Godt placeret til at drage fordel af solrige dage. Disse lejligheder er fantastisk til familier eller endda to par, der holder ferie sammen.

Show More
Show Less

Village Break -Two bedroom cottage

(5 rooms)

Hver hytte er i gåafstand fra Cape St Francis strand.Inside er en åben plan lounge, spisestue og køkken område komplet med moderne apparater.Skydedøren i stuen fører til en skyggefuld terrasse med privat have.Sommerhuset tilbyder to soveværelser, med to badeværelser.Et dobbeltværelse har eget badeværelse. -suite badeværelse og det 2-personersværelse med enkeltsenge har eget badeværelse.

Show More
Show Less

Village Break - three bedroom villa with pool

(4 rooms)

Smukt indrettede og bare et hop og et spring fra den udsøgte, aldrig overfyldt, Cape St Francis beach, Cape St Francis Resort „Village Break“ Villas tilbyder stilfuld ferie levende i 3-værelses villaer. Opholdsarealerne er indrettet i åbent plan og giver en perfekt familieferie med opholdsstue med komfortable sofaer og fladskærms-tv.

Alle villaer har lignende layout med en ekspansiv lounge spisning og køkken område fører ud til en kompakt have, hver med deres egen private dyb pool. To af de ovenpå soveværelser har dronning senge med en-suite badeværelser med bruser og det vigtigste soveværelse har en åben plan en-suite badeværelse med bruser og badekar. Et 2-personersværelse har kun eget badeværelse med bruser. Alle villaer har enkeltgarager med automatiske døre.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Cape St Francis Resort

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål