WeTu Analytics

Okonjima Plains Camp

Plains Camp Barn er et underholdningsområde og samlingssted, der omfatter: en spiseplads og lounge område med Wi-Fi faciliteter og mobiltelefon modtagelse, en bar, en swimmingpool og curio shop, som alle har udsigt over et vandhul og Okonjima sletter. Undercover parkering er tilgjengelig.

Hyppige leopard og gepard observationer under spil drev er, hvad afrikansk safari er lavet af! Selvom vores gæster også hengive sig i mindre fornøjelser, såsom den fredelige atmosfære i den afrikanske busk, spotting dyreliv ved vandhuller beliggende på hver bolig, vores smag mad og indbydende gæstfrihed. Okonjima tilbyder også en række aktiviteter til gæster og daggæster, fra vandre- og mountainbiking med din egen mountainbike til fuglekiggeri og et fitnesscenter. Okonjima er hjemsted for AfriCat Foundation, en organisation, hvis mission er at forsøge at sikre en fremtid for de store kødædende dyr i Namibia. Vær vidne til nogle af vores projekter, såsom Cheetah Rehabilitering Project på arbejdspladsen, under dit ophold på Okonjima.

Unikke salgspoint:

De 10 rummelige værelser har fortjent deres navn for deres udsigt over græssletterne i Okonjima. Samtlige værelser ligger 20-70 m fra hinanden, en afstand fra underholdningsområdet på Plains Camp Barn. Enhed nummer et og den rummelige familieenhed (en kombination af værelser tre og fire) er tættest på laden.
De 14 Standard-værelser har også udsigt ud til Okonjima-græssletterne, men er mindre i størrelse end View Rooms.
Fire af værelserne udgør to store familieenheder. Familieenheden (værelser 1 og 2) er tættest på laden, mens den anden familieenhed (værelse 13 og 14) er omkring 600 m væk.
Værelserne ligger 10-15 m fra hinanden, nogle afstand fra det underholdende område ved laden.
De 6 prisvenlige Garden Rooms ligger tæt på hinanden i den oprindelige homestead haven, men har ingen udsigt over vildmarken.
De har udsigt over lapa, som har te- og kaffefaciliteter.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Okonjima Plains Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål