WeTu Analytics

Okonjima Plains Camp

The Okonjima Experience

Naturreservatet Okonjima strækker sig over 200 kvadratkilometer af bølgende sletter, bjergrige udplantninger og flodkrat, og det er her, at leoparden (Panthera pardus), den mest tilpasningsdygtige af alle de vilde katte, trives. Læs mere om vores Leopard Research.

Disse intelligente, ensomme rovdyr forekommer i høj tæthed i udkanten af Okonjima Nature Reserve's mangesidede topografi. Reserve's rovdyrforskningsprogram har været i tre årtier, og dens resultater har givet stor indsigt i leopardadfærdsmønstre og givet en optimistisk prognose for en bæredygtig fremtid for arterne i dagens Afrika.

En to-dages Okonjima ophold giver den bedste chance for at se vild leopard i Namibia, såvel som dem, der er indsamlet til forskningsformål, i deres naturlige habitater. Forskningsprogramleopard spores aktivt, og deres kraver er en uvurderlig ressource til at lokalisere og derefter vende tilbage til reserven, katte, der er migreret til omkringliggende landbrugsjord, hvor de opfattes som trusler mod husdyr.

Naturreservatet Okonjima, et kæmpestort beskyttet område blandt de barske kommercielle landbrugsarealer i det centrale Namibia, består af et diversificeret økosystem, der repræsenterer både de store og små pattedyr i Namibia samt de fleste af landets endemiske fugle.

Spildrev og guidede buskture giver besøgende et intimt, tæt perspektiv på Namibias dyreliv og især dets mest beskyttede arter.

Naturreservatet Okonjima er hjemsted for, og kører omfattende forskningsprojekter om sjældne og truede arter, store og små.

Show More
Show Less

Okonjima Nature Trails

Gæsterne inviteres til at deltage i en guidet Off-The-Beaten-Track gåtur & drive aktivitet.

Denne fordringsløs kombination af en kort vandresti og naturkørsel i Okonjima Nature Reserve er især elsket af vores yngre gæster og familier på grund af interaktive og informative demonstrationer.

Denne to-timers erfaring giver et stimulerende indblik i flora og fauna samt kultur i Namibia.

Selvstyret vandreture langs vores naturstier:

Gæsterne opfordres til at søge nogle selvrefleksion og trøst i den namibiske vildmark, omgivet af Okonjimas slående naturlige skønhed og rigelige dyreliv. Mellem tidlig morgen og eftermiddag spil drev, kan gæster gå på en selvstyret vandretur langs en af tre velindrettede vandrestier. Stierne varierer mellem fire og seks kilometer, og de svinger tydeligt langs spektakulære landskaber, hvor dyrelivet bugner.

Stierne starter en kort afstand fra en af Okonjima Lodge lejre.

Mød alle former for dyreliv og fugle, mens du fordyber dig i Okonjima ørkenen.

Nature Game-Drive, på udkig efter leopard: Morgen eller Eftermiddag

Off-the-Beaten-Track: Morgen eller Eftermiddag

AfriCat Carnivore Care and Information Centre: Morgen, efter brunch, eller eftermiddag

Vinter: Lodge Activity Times: Morgen — afgang kl. 6:30 Eftermiddag — afgang kl. 15:30

Sommer: Lodge Activity Times: Morgen — afgang kl. 6:00 Eftermiddag — afgang kl. 16.00

Show More
Show Less

Okonjima Nocturnal Game Drives

Efter solen er gået ned, og temperaturen er faldet, kommer den afrikanske busk til live igen: flagermus eared ræve strejfer rundt, aardulve er på jagt efter insekter, ugler observere deres omgivelser fra en højde, mens leoparder og brun hyaena går ud på jagt efter intetanende bytte. Gæsterne inviteres på en natlig game drive, ledet af vores kyndige guider rundt i Okonjima Nature Reserve.

Show More
Show Less

Okonjima - Bird Watching

Landskaberne i Okonjima Naturreservat, med det forhøjede sandplateau mellem Omboroko-bjergenes store skråninger, kan prale af blandede skove og akacietornveld sletter, hvilket gør det til den perfekte fugledestination. Hold din kikkert ved hånden og nyd chancen for at identificere over 250 fuglearter...

Show More
Show Less

Okonjima - The AfriCat Foundation

Okonjima Nature Reserve i det centrale Namibia er hjemsted for AfriCat Foundation. Den er vokset betydeligt, siden den blev oprettet som en velfærdsorganisation i begyndelsen af 1990'erne og blev registreret som en nonprofitorganisation i 1993. I dag er AfriCats mission den langsigtede bevarelse af nogle af Namibias store kødædere — såsom brun hyaena, leopard og gepard, som alle kan ses under et miljøuddannelsesbesøg i Okonjima.

Show More
Show Less

Okonjima Carnivore Care Program

DIN AFRICAT KØDÆDENDE PLEJE CENTER OPLEVELSE...
Besøg vores projekt på AfriCats Carnivore Care and Information Centre.

Et højdepunkt på Okonjima er at lære om vores store kat lidenskab. Okonjima Nature Reserve er hjemsted for AfriCat Foundation www.africat.org, som er en non-profit organisation, der har forpligtet sig til langsigtet bevarelse af Namibias store kødædende dyr.

AfriCat har udviklet sig i løbet af de sidste tre årtier, og det, der startede primært som velfærdsorganisation, har i årenes løb identificeret behovet for at integrere fokus på uddannelse og udvikle et løbende samarbejde med forskere, forskere og bevaringsmyndigheder. Dette sker gennem praktisk forskning i artsspecifik økologi og adfærd samt gennem udvikling af effektive bevarings- og forvaltningsstrategier.

AfriCats Carnivore Care Centre er et biprodukt af rednings- og frigivelsesprogrammet, som startede i begyndelsen af 1990'erne.

Nogle af AfriCats kødædere i fangenskab i vores varetægt i dag er for gamle eller tilvænnede til at blive genindført i naturen og vil derfor forblive under AfriCat Team. Disse dyr har påtaget sig rollen som Arter Ambassadører for deres vilde modstykker.

Få mere at vide om vores ambassadører, og hvordan du kan hjælpe ved at sponsorere en kødædende.

Efter en informativ eftermiddagssti afslutter vi dagen med en sundowner i et område af Okonjima Nature Reserve, som har en høj tæthed af den hemmeligt sociale og sjældent set brune hyæne.

AfriCat Carnivore Pleje- og Informationscenter:

Morgen, efter brunch, eller eftermiddag (ACC+IC pm-trail: inkluderer en kort køretur og sundowner i ONR)

Vinter: Lodge Activity Times: Morgen — afgang kl. 6:30 Eftermiddag — afgang kl. 15:30

Sommer: Lodge Activity Times: Morgen — afgang kl. 6:00 Eftermiddag — afgang kl. 16.00

Show More
Show Less

Enquiry Form

Okonjima Plains Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål