WeTu Analytics

Pangolin Voyager Houseboat

Der er simpelthen ikke noget mere afslappende end at krydse en af Afrikas mest ikoniske og spilfyldte floder, og Pangolin Voyager er det perfekte fartøj.

Chobe-floden er den naturlige grænse mellem Namibia og Botswana og Pangolin Voyager er faktisk baseret på den namibiske side af floden med Chobe National Park som den modsatte bred. Chobe er unik, fordi den flyder i begge retninger på forskellige tidspunkter af året afhængigt af oversvømmelsen i den mægtige Zambezi, som den konvergerer et par kilometer længere nede ad floden.

Husbåden har fem hytter, som kan konfigureres som dobbelt- eller tvillingesenge. Samtlige værelser har eget badeværelse med brusebad og toilet samt aircondition. Vær opmærksom på, at airconen styres centralt for at køle hytterne hele dagen og natten, når du højst sandsynligt er på dit værelse, men ikke kan køre 24/7, da vi overvejende er afhængige af solgenereret batteristrøm.

Midtenivået er hvor du finner opholds- og spisestedene hvor alle måltider serveres og en velassorteret bar ligger. Store glasskydedøre tilbyder en vidunderlig udsigt over floden, som vi cruise mellem vores tre fortøjninger. De fleste cruising finder sted efter morgenspillet og under brunch og middagssolen — som bedst nydes på det delvist skyggefulde øverste dæk.

Sideløbende med Pangolin Voyager har vi en otte-sæders fotobåd sammen med en anden bud båd til generel spilvisning og overførsler. Hver af sæderne på fotobåden har en aftagelig arm og kamera gimbal og kan rotere 360 grader. Ud over fotografering og spil visning, tilbyder vi også mulighed for at besøge en lokal landsby, hvor de fleste af besætningen kommer fra.

Bådene har tendens til at gå ud ved første lys og igen et par timer før solnedgang. Te, kaffe og kolde drikke er pakket til morgensessionen og iskolde drikkevarer efter eget valg til eftermiddagen.

Kaptajnen og hans besætning er klar til at hjælpe med at gøre dit ophold og oplevelse ombord så behageligt og afslappende som muligt.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Pangolin Voyager Houseboat

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål