WeTu Analytics

Pangolin Voyager Houseboat

Pangolin Photo Boat

Vi er utroligt stolte af de innovationer, der gik ind i vores Photo Boat! Designet af Aliboats fra Maun og os selv, mener vi, at vi har fundet den perfekte balance mellem funktionalitet, brugervenlighed, plads og komfort. Hver af vores otte sæder roterer 360 grader, og monteringen, designet og bygget af vores helt egne tarme, er baseret på en letvægts maskingevær montering brugt af den sydafrikanske hær. Monteringsdesignet er så enkelt og effektivt, at gæsterne vil mestre sin bevægelse på ingen tid. Klienter, der rejser med deres egne linser, sætter blot en af vores bundplader på deres linsekrave, og de er klar til at gå. Enkel og fotografering venlige! Bemærk venligst, at du skal have dine egne kameraer og linse (med krave) for at få mest muligt ud af fotobåden, da vi ikke leverer kameraer ombord på husbåden.

Sæderne er anbragt ned i midten af båden, hvilket giver maksimal opbevaringsplads på begge sider til ekstra linser og gear. Endnu vigtigere, en konfiguration som denne begrænser enhver potentiel hindring af den tilstødende fotograf. Hvis vi f.eks. arrangerede sædet længere mod kanten af båden, ville kunderne få deres synsfelt drastisk begrænset, når motivet er den ene side af båden. Med sådan en konfiguration ville kun halvdelen af gæsterne have en klar synsvinkel halvdelen af tiden, hvilket ville være frustrerende at sige det mildt.

Ved udformningen af båden vi agoniseret om at have et tag. Når vi opererede i de prime visning måneder og højden af den tørre sæson, vi er glade for, at vi havde en monteret! Den afrikanske sol kan straffe, og der er ingen større distraktion til en fotograf end at blive bagt og sveden voldsomt, mens du forsøger at komponere et billede. Taget er placeret så højt som muligt og er over 2m på sit laveste punkt indeni. Denne højde påvirker ikke vores evne til at fange fugle under flyvning, og da der kun er understøtninger i begge ender betyder det, at der ikke er nogen hindring på nogen side for nogen klient.

Show More
Show Less

Cultural Tours - Visit a village

Stiplede langs den namibiske bred af Chobe vil du se flere små landsbyer, som byder besøgende velkommen — især fra langt væk. Det meste af besætningen fra husbåden blev født og opvokset i disse landsbyer, og hvis du gerne vil besøge og lære mere om livet for de lokale subsistensfiskersamfund, bedes du arrangere dette med kaptajnen, når du ankommer ombord. Der er ingen afgift for dette, men der er normalt et par kurios til salg i landsbyen, som bidrager direkte til økonomien.

Show More
Show Less

Lounging on the deck with a good book.

Pangolin Voyager har et solgennemblødt dækområde, der er perfekt til de dage, du gerne vil sparke tilbage med en god bog, eller måske prøve en ny vinkel for at få det perfekte skud.

Pangolin Voyager flytter til en anden fortøjning hver dag langs floden og solterrassen er et fantastisk sted at nyde krydstogt.

Show More
Show Less

Fishing

Fiskeriet i Chobe er bedst, når der ikke er et „R“ i månedens navn (maj til august), men selv da kan det være lidt hit og miss på grund af overfiskning længere op ad Zambezi-floden, som slutter sig til Chobe. De vigtigste fiskearter er Tiger Fish, Bream og Barbel og fiskeri er på en streng fangst og frigivelse politik. Fiskeri kan arrangeres mod et tillægsgebyr og skal bestilles på forhånd. Tal med din safariplanlægger for at arrangere dette for dig.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Pangolin Voyager Houseboat

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål