WeTu Analytics

Oude Werf Hotel

Comfy room

(23 rooms)

Disse 21 kompakte værelser i åbent plan ligger i hotellets imponerende nye fløj med udsigt over den grønne gårdhave og pool, og er eklektisk indrettede med de nyeste moderne detaljer og indretninger, som er opvejet af smarte vintage-inspirerede detaljer og teksturer og tilbyder tvillinge-, dobbelt- eller kingsize senge. Samtlige værelser har eget badeværelse med luksuriøst brusebad, og nogle af værelserne har desuden separat badekar. Værelserne i stueetagen har skyggefulde haveterrasser, mens værelserne på 2. sal har trin-out balkoner.

Show More
Show Less

Whimsy room

(12 rooms)

Disse 12 værelser ligger på både jorden og de første etager i den oprindelige bygning i huset, og i de tilstødende victorianske vinger med udsigt over haven gården. Hver enkelt er unikt indrettet i hotellernes signatur 'chic antique' moderne stil, med rige skove og tekstiler, der ekko de ekstravagante bekvemmeligheder i et georgiansk soveværelse. Samtlige værelser har enten dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt rummelige luksusbadeværelser med bruser og walk in-påklædningsværelser. Gennemsnitlige værelse + badeværelse dimensioner er ca 35-40m ² + 6 m².

Show More
Show Less

Plenty room

(23 rooms)

Disse rummelige, signatur-værelser på jorden, 1. og 2. etage har en luftig udsigt over vores rolige centrale have eller indre gårdhave. Udformningen i åben planstil har værelser med separat badeværelse, bruser, toiletbord og toilet. Det 21. århundredes bekvemmeligheder er smukt blandet med bløde toner, teksturer og unikke historiske inspirationer.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Oude Werf Hotel

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål