WeTu Analytics

Moon Gate Villa

Villa

Passerer gennem en 2,5 meter bred massivt trædør, bliver gæsterne mødt af et vandfald, der tumler ind i åen, der flyder længden af atriumindgangen. Moon Gate Villa er designet af en europæisk arkitekt for succesfuld Mills & Boon romantikforfatter, Robyn Donald.
Amors bue danner formen af huset, og den pilinspirerede terrasse pergola peger mod hjertet af Månegate-skulpturen over de subtropiske havedamme.


Værten

Hosting højst 7 gæster i tre suiter; Moon Gate tilbyder en chance for at opleve ægte Maori gæstfrihed. Lær et par Maori ord! Oplev vigtigheden af Kerikeri og Isabugten til New Zealands historie og kultur. Moon Gate Villa vært Lionel er New Zealand Maori. Hans store, store, oldefar Te Potae Aute, var en original underskriver af Waitangi traktaten; underskrevet på vegne af befolkningen i Tokomaru Bay på østkysten, og kan ses gennem den interaktive skærm en kort afstand væk på Waitangi museum Te Kōngahu.

Villaen har udstillet en række Maori udskæringer og dine værter whanau taonga. Udover smukt præsenteret traditionel morgenmad vil gæsterne sandsynligvis blive tilbudt kiwi krydrede hakkekød og Maori stegt brød!

Haver

De 1,5 hektar formelle haver er designet til at supplere den yndefulde form af de vigtigste villa, og har fremhævet i arkitektoniske magasiner og haven shows. De frodige græsplæner opdele haver senge i forskellige værelser, hver med deres eget tema: tropiske, indfødte New Zealand, bromeliad og europæisk. Deluxe-suiten har også en hemmelig hage som fører fra terrassen.


Placering og faciliteter

Moon Gate ligger blandt Kerikeris traditionelle plantagehække og tilbyder 5-stjernet, fremragende stille og privat indkvartering. Inden for en kort afstand finder man Islands-bugten, historiske seværdigheder og naturattraktioner. Moon Gate ligger 3 minutter fra landsbyen Kerikeri, og i gangavstand ligger de gamle Packhouse-markedene, en maori-mestercarver, Kauri håndverket og Makana-sjokolade og kafé. Fremragende spisemuligheder er inden for gåafstand.

Alle værelser tilbyder:

Ensuite badeværelser, kvalitet sengetøj og faciliteter;
Private indgange og indendørs/udendørs siddepladser;
Store fjernsyn med on-demand film og programmer;
Telefon (gratis lokale opkald)
Bar køleskab, te og kaffe faciliteter.

Morgenmad er inkluderet i samtlige priser, og aftenspisning tilbydes efter forudgående anmodning. Villaen tilbyder gratis trådløs internetadgang overalt, hotellounge, solopvarmet swimmingpool og 1,5 hektar stor have at slentre og nyde.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Moon Gate Villa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål