WeTu Analytics

Moon Gate Villa

Premium Suite

Premium-suiten har udsigt over både Moon Gate dam og den nordlige have med indvendig og udvendig private indgange. Der er super kingsize-seng, walk i badekåbe og eget badeværelse med luksuriøst dybt badekar, så du kan læne dig tilbage og slappe af. Alle naturlige sæber og kropsvasker er standard til at forkæle din hud og berige din sjæl. Franske døre åbner direkte til en privat have og opholdsområde, med direkte adgang til poolområdet.

En komfortabel lounge-suite til visning af det store wide-screen tv, komplet med on demand-filmservice og Netflix. Værelset har desuden gratis telefon, WiFi, skrivebord, barkøleskab samt te- og kaffefaciliteter.

Perfekt til den særlige lejlighed, eller fordi du fortjener det.

Show More
Show Less

Deluxe Suite

Deluxe er en ideel løsning til en fest på to eller tre gæster, og har plads til et par i hovedrummet, og et tredje familiemedlem eller ven, der bor i et tilstødende enkeltværelse, komplet med egen private indvendige dør, og uden for haven og fladskærms-tv.

Det vigtigste soveværelse tilbyder en super king-size dobbeltseng og indendørs og udendørs private siddepladser, med sin egen 'zen' hemmelige have. Der er eget badeværelse med marmorbruser og håndklædetørrer og deles af begge soveværelser.

Værelset har telefon med gratis opkald og WiFi, bar køleskab, te- og kaffefaciliteter og skrivebord. Det store tv har en on-demand film service samt Netflix.

Show More
Show Less

The Cottage

Sommerhuset tilbyder en privat tilbagetog i et hjørne af den subtropiske have. Franske døre åbner ud til en unik udendørs opholdsstue, der fanger kølige briser om sommeren. Aircondition holder den varm og tæt i køligere måneder. Der er seng/opholdsstue med tilstødende tekøkken med faciliteter til at lave te og kaffe samt mulighed for lettere catering og spisning. Der er separat moderne badeværelse med bruser og håndklædetørrer.

Hovedværelset har kingsize-seng, siddepladser i opholdsstuen og tv med tv med film on-demand og Netflix. Gratis WiFi og gratis lokale opkald fra din private telefon, som også giver dig mulighed for at kontakte værten til enhver tid.

Cottage gæster er velkomne til at benytte alle villafaciliteter, herunder gæsteloungen og swimmingpoolen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Moon Gate Villa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål